Philyra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Philyra
MemberAeroobikaga alustasingi ainult selleks, et oleks mingi hobi v nii. Hiljem alles hakkasin aru saama, mida see tegelikult head teeb ja miks teda vaja on. Kahjuks on praegu trenn üsna unarusse jäänud… Aga kui jälle sõrm anda, sis võtab aeroobika kõik:P aja ja raha ja nii edasi:P
Philyra
MemberTänx!
??:”>Philyra
MemberKükke? Aga kui palju? Ega neid julmalt ka teha ei saa….
Philyra
MemberKeegi peaks seda asja uurima rohkem:)
Äkki peitub siin mingi hea iva!
Philyra
MemberOleneb, kes sa oled ja milliseks saada tahad… Mina, kui tavainimene, söön ka täiesti suvaliselt. aga eks täisteraleib on hea küll..
Philyra
MemberJust, ma ei teagi, kust neid saaks! Tahaks ise ka… Aga Soomes on need väga moes!
Philyra
MemberNeist käimisekeppidest rääkides… Kui palju need umbes maksavad? Ma ei ole uurinud…
Ja mis vahe on käimiskeppidel ja neil, millega saab rulluisutada? Kui on vahe…
Philyra
MemberAga mina olen tänulik inimesle, kes pitsa leiutas!
Saan aru, kui mingid elu-sportlased seda ei söö v ei tohi süüa, aga kes lihtsalt oma tarbeks sporti teevad ja kõigist elumõnudest loobuda ei taha, siis… ah, pitsa on lihtsalt hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Philyra
MemberJap, arvan, et saan veel täpsustusi selle asja kohta, kuidas täpselt töö lahti läheks…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saada mulle mail kristel.k@sjg.edu.ee v kui see ei peaks juhuslikult toimima, siis krissu55@hotmail.com ja pealkirjaks pulss näiteks. Siis saaksin hästi täpselt rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu tuleks selline liiga üldine jutt…ok, kuulmiseni
MemberÜks võimalus on laenata ja teine, lihtsalt kindlatel aegadel pulssi mõõta. Kui oled ikka veel huvitatud, siis kirjuta mulle mailile ja pane pealkirjaks mingi pulss näiteks, võin muidu ajada sassi mingi spamiga…
siis saan täpsemalt rääkida oma mõtetest.
Philyra
MemberA samas, kuidas saab sellega enda tervist rikkuda???
Ok, võib-olla olen algaja ja lihtsalt ei tea, aga ehk siis keegi valgustaks mind…
Philyra
MemberAga tegelikult, proovi järele. Arvan, et parim mõte on käia pidevalt hästi liibuvate pluusidega, siis üritadki kõhtu sees ja pinges hoida koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ei pea meeles pidama extra seda asja…
MemberUsun küll, et sobib ka kõnd. Ja ujumine peaks olema üsna hea.
MemberNiisiis, võib öelda, et ikkagi pea kõik on tähtis…
Tänud!