philh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
philh
Member
philh
MemberNo kui vaadata Kai viimaseid voistlusi siis vorm on kull teravam olnud kui teistel isegi, eriti just jalad. Ma ei usu ilmaski, et ta laheb mutsiga looma, kindlasti teeb terava vormi ja kindlasti ta teab, et tal on voimalus voita kui ta juba lavale laheb. Samuti nagu ta on oelnud pead juba enne voistlust uskuma, et oled voistluse voitnud. Pealegi nagu ma aru olen saanud ei ole keegi esmaosaleja enne Mr O voitnud ja ta kindlasti laheb ajalugu tegema ning seal on palju kaalul. Ka ei nae ma kedagi, kes tema vabakava ja poseerimisoskuse vastu saaks. Iseasi, kui palju seal on poliitikat mangus. Ja vist kull ei saa mainimata jatta, et ta koht on kovasti suuremaks lainud ja ei tea kas selle enam nii siledaks saab nagu vaja oleks aga ju see neil siis kasvabki nagu iga teine kehaosa kui kuni 1000 gr valku paevas suua. Igatahes loodan, et hinnatakse ka poseerimisoskust sest see on anne ja puhendumus ja et seda saavutada ei pea sooma steroide jne. Nii siis eks nais, kas voidab ainult mass, ainult teravus, ainult poseerimine voi koik kokku.Larry Scott sai esmakordselt Mr O ks
“> ei kai ei v6ida,ma ei usu seda…philh
MemberMind huvitab rohkem, mis koha Evan Centopani saab, kui ta muidugi osaleb ikka
“> Muidu võitu panustan ka mõnele mustanahalisele vennaleta ei osale
philh
MemberTundub,et sellel aastal veel Dexterile vastast pole
philh
MemberHackenschmidt v2ga k6va mees.Mul oli vbl on veel kuskil raamat mis r22kis Hackenschmidti elust.Igal juhul v2ga huvitav kahju,et temast nii v2he kirjanust on..
philh
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y Kui sel aastal veel ei tule ara siis ukskord Kai voidab niikuinii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei usu seda
philh
MemberOeh. Kahju, et sellisele pärdikule nii kiired jalad antud on. No ei meeldi see Bolt! Kas on midagi nõmedamat kui tema käitumine enne ja pärast starti? Ja kõik on sellest õudsalt vaimustuses ka veel. Gay oli ainuke kes ei veiderdanud2ra aja paska
philh
MemberTyson Gay ei tee midagi Boltile see kindel
august 12, 2009 at 4:37 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212909philh
Member4:0 Eesti kaotab
philh
Memberphilh
MemberKeskmisest suurema raskusega, suhteliselt plahvatuslikult, samas üsnagi puhtalt. Mõtetult aegasel sooritusel ei näe mõtet, kuna nii jäävad ka liigutused aeglaseks, ei ole teps mitte funktsionaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praktiliselt igal spordialal on plahvatuslik jõud vajalik tegelikultjama…
philh
MemberRaha on tähtis nagunii, tänapäeva maailm on lihtsalt selline, aga rahunege no maha, vaatame, mis saab, raskuste tõstmine, hoidmine ja kandmine on ikka hooooooopis teine asi, kui üks-ühele võitlemine! Mina isiklikult eriti roosilist karjääri MMA-s tal küll tulemas ei näe.vaata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>philh
Memberv2gev
philh
Member

100kg
-
AutorPostitused