phenS
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
phenS
Memberpuhas valk ja kreatiin. aga rind ka õlavarre kakspea on võimasad siiski.
phenS
MemberKahjuks ma ei tunne eriti hästi Eesti kulturiste, kes selle pildi peal esiplaanis on? http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=116681härra kasvuhormoon
phenS
MemberTÜ – Kehaline kasvatus & sport
phenS
Member
Võrreldes see pildiga pole vanal vormi ollagi.
phenS
MemberPalun lugege artikli juures olevaid kommentaare ja saate ka tõestust miks see jutt seal puhas antipropaganda bs on.
phenS
MemberVäga õiged metoodikad. Kelle neid venitus- ja lõdvestusharjutusi vaja on kui kanep olemas on. Omalt poolt soovitaks suitsu asemel sigarit (nagu onu Arnold tegi ja vaadake kui suur tema oli) ning seda teha siis enne, keset ja pärast trenni. Samuti soovitaks (just enne trenni) paar-kolm triipu antsu ka kütta, see annab ikka hirmsa puraka sisse. Ja loomulikult nagu me kõik teame on puhuks väga tähtis, sest muidu ju lihas ei kasva sellepärast ei tohigi nädalavahetusel mitte mingil juhul trenni teha, vaid tuleb keskenduda aktiivselt eelnevalt nimetatud pingemaandus viisidele ja seda aktiivselt reede õhtust kuni pühapäevani.
phenS
MemberKeelustamisest ei ole kunagi kasu. See on fakt, isegi kui see lülitada sisse riigi põhiseadusesse ja muuta see rangelt karsitatavaks, näiteks miiinumum 10a lihtsalt omamise eest. Isegi see ei kaotaks setoride täielikult, just nooretele ja mitte nii “teadlikele” muudaks see asja veel hullemaks, sest siis oleks ka steroide ja nende kõrvalmõjusid puudutav informatsioon raskesti kättesaadav, kui üldse..
Ja nagu juba siin öeldud on, keelatud mari on alati magusab ja tõesti tänapäeva ühiskonnas tahetakse kõike kiiresti ja ruttu ning see on juba lihtne põhjus miks steroidid jäävad.
Ehk siis, kõige targem on jagada maximaalselt informatsiooni ja uskuge mind, kui ikka inimesed üsna täpselt teaksid mis täpselt juhtuda võib, siis enamus ei sööks lihtlabast metaani sisse ja seda veel tohututes kogustes. Steroidi on ja jäävad aga informatsiooni kõrvalmõjudest saaks ja peaks kõvasti rohkem olema. Ma julgen arvata, et see vähendaks steroidide kasutamist või vähemalt nende liigset ja tervisele kahjulikku tarbimist.
phenS
MemberMm.. teha kõhtu nädalas 4x ja igal treeningul 12 seeriat ja seeria kesmine oleks nt 25 kordust.
Seega 1200 kordust ühe nädalaga.
Ise teen kõhtu 2x nädalas ja 8 seeriat ühe trenniga ja juba see võtab hapu näo pähe

phenS
MemberBULDOOSER, siiski jalgade lähendamine on spetsiifilisem harjutus, see mõjutabki otseselt reie siseosa (kammilihast, pikka-, suurt lähendajat ja sirelihast). Muidugi mõjutavad paljud teised jala harjutused ka reie siseosa, aga teine asi on selle otsene mõjutamine, mis võiks siiski kavas sees olla.
younger, väga valesti said mu jutust aru. Nimelt ma ei öelnud kordagi, et aeroobne treening on halb ja seda ei tohi teha. Olen ka korra ise läbi põlenud just tänu sellele, et süda jäi nõrgaks. Kusjuures tegin aeroobset 5x nädalas 30mintit peale igat treeningit (2 päeva olid puhkus, siis tsükkel otsast peale). Point on aga selles, et südame treenimine hakkab alles peale 1 tundi, niiet tehes 30 minutit aeroobset põletame me sisuliselt ainult süsivesikuid, sest isegi rasvad ei hakka tavaliselt selle aja jooksul “põlema”. Minu soovitus on üks päev nädalas pühendada täielikult aeroobsele, nt sõita 2h järjest ratast.
Sellist informatsiooni sain mina spordiarsti käest ja mõningatest raamatutest, kuid ma ei väida et see sulatõsi on. Võibolla tuleb keegi tark ja laseb mu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>phenS
MemberEesmärk nagu ma aru saan, on kasvatada lihasmassi. Esiteks hakkas silma treeningu pikkus, nimelt kestavad su treeninug veidi liiga kaua. Treening peaks kestma 45min kuni 80min ehk siis 1tund 20minutit. Siis enne igat trenni teed 22 minti jooksu, mis lihasmassi kasvatamise puhul ei ole vajalik, piisaks ka ühest 30minutilisest aerboosest treenigust nädalas.
1. päev – Rind, biitseps, käsivars, kõht, selg22 minutit lamav jalgrattal
soojendus
venitused
Lamades surumine kangiga 3 x 10
Rinnatrenazööril keskosale ( pec – tec, liblikas ) 3 x 12
Lamades hantlitega lendamine 3 x 12
Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3 x 10
Biitsepsitele kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdamine 3 x 5
Kõht – alaseljapingil 4 x 25
Selg – pingil 4 x 25
Siin vahetaksin harjutuste järjekorda ja asendaksin lamades lendamise lendamisega positiivsel kaldpingil ehk siis.
1. Lamades surumine kangiga 3 x 10
2. Lendamine hantlitega positiivse kaldega pingil (nurk 30 kraadi) 3×10
3. Rinnatrenazööril keskosale ( pec – tec, liblikas ) 3 x 12
Sel viisil saaksid kõik rinna 3 osa eraldi treeningu.
Biitsepsi puhul vahetaksin asjad nii:
4. Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 3×6-8
5. Biitsepsitele kaldpinnal hantlitega küünarvarte kõverdamine 3 x 8-10
Kangiga küünarvarte kõverdamine on üks põhilise biitsepsi massi kasvatamis harjutusi ja teadagi, baasharjutused (massi kasvatamis harjutused) peaksid alustama lihasgrupi treeningut.
Omaette teema on lihase shokeerimine ja sel puhul muudetakse harjutuste järjekorda täielikult ja nn “põhitõed” ei tundu enam kehtivad, kuid see on juba veidi samm edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8. Kõht – alaseljapingil 4 x 25
9. Selg – pingil 4 x 25
Liikudes edasi teise päeva juurde asendaksin siin ainult ühe asja, kuna sa juba teed 2 harjutust jala tagaosale (Jalatagaosale kõhuli trenazööril jalgade kõverdamine 3 x 10 ja Sirgete jalgadega ettekallutused kang turjal 3 x 12) siis asendkasin viimase nt sellega: http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…k/jalg/f027.gif
Kuna siis saaks ka treeningu reie siseosa.
Ning viimase asjana muudaksin 4’da päeva juures triitsepsi treeningut. Triitseps on on tegelikult üsna keeruline lihas, nimelt on tal kolm pead (sellest ka nimi õlavarre kolmpealihas) ning preagused kaks harjutust mida sa kasutad on mõlemad nö üldised harjutused, ehk mõjutavad triitsepsi kõiki 3 pead võrdselt.
Ideaalne oleks siis läbi treenida kõik triitsepsi kolm pead, seega minu soovitus oleks järgmine.
1. Lamades prantsuse surumine ez kangiga (langetades kang pea taha, mitte ostsesise kohale, sest just nii mõjutame pikka pead) 2×6-8 http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…ritseps/046.gif
2. Allasurumised plokil köitega (käed liigutuse lõpus viia maksimaalselt lahku, et mõjutada rohkem külgmist pead) 2×8-10 http://www.amazon.ee/lehed/tooriistad/harj…ritseps/078.gif
3. Allasurumised plokil althaardes (sest just althaardes mõjutame keskmist pead) 2×10-12
Hm ja siis kui nüüd jooks enne igat trenni ära jätta, siis 5m velgoergomeetril enne trenni on täiesti piisav (ideaalne 10) ja loomulikult suurte lihasgruppide puhul on vajalikud soojenduseeriad. Ning venitused võiksid teha treeningu lõpus, mitte alguses.
-
AutorPostitused