Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peyote
Memberkui võimalik aju lülitada aju ainult ühele tegevusele 100% siis oleks super,aga ei ole nii
Peyote
Memberisiklikult pole proovinud ning pigem ei soovitaks.
Peyote
Memberjah head vabariigi aastapäeva.
Peyote
Memberjah see on väärt koht.
Peyote
Membertige poiss,aga kas see nii noorele mehele ülepingutus pole we?aga edu.
Peyote
Memberkäivad küll,aga ärge lootke midagi erilist sealt moskvast igal aastal on eestil nii s*tasti läinud,aga noh loota võib ju
tegelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberhuvitav oleks ise järgmises elus lõvi olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aga jah põnev video.Peyote
Memberjah tubli poiss on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> õnne.Peyote
Memberpõhimõtteliselt tuleb ranne lukustada.aga sangpomm aitab ning rannet tuleb kah treenida.
Peyote
Membervabandan kõikide valgu tarbijate ees,aga mu meelest on täielik mõttetus,olen mõned korrad tarvitanud lihtsalt hakkab paha
hiljuti olin sellest solgist 3 päeva haige nüüd olen õnneks terve.aga mis sobib ühele ei sobi teisele nt. kreatiin mulle sobib.
Peyote
Membersteroidide vastu olemine on täiesti inimlik.see on umbes sama et paljud siit foorumist on amfetamiini vastu.
Peyote
Membernoormees 22 ja juba steroide aga see selleks kui tahad siis teised ei saa kätt sulle ette panna,aga mõtle selle peale
et kui sa tarvitad neid 5 – 10 kuni ja kui tarvitad hästi võib-olla ei tulegi mingit suurt tervise kahjustust aga kui jätaksid
need nt.peale 5 aastat päeva pealt maha oleks see ülimalt ohtlik.
Peyote
Membermeez ja 42.
Peyote
Membernojah pole minu maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberei,ei ei tee midagi mitte peale jõusaali.kunagi meeldis jooksmas käima nüüd käin ka jooksmas väga harva.
AutorPostitused