Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2009 at 4:36 p.l. in reply to: Mida sööte teie tavaliselt oma viimaseks söögikorraks enne magama minekut? #188793
Peyote
Memberoleneb.kindlalt sööki pole.ei suudaks kinni nagunii pidada mingist menüüst.aga ütleme nii,et midagi väga mehist ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberkonkreetne steropadrun ju,kõik tüübi lihased on steroidide peal
Peyote
MemberKui peaks ühe valima valiks Keefiri.
Peyote
Memberno kui vaja on ikka kaalu juurde siis tuleb süüa mehist liha nt.grillliha.ning õlle tuleb juua(soovitatavalt alkoholivaba)
Peyote
Membertugev poiss mis siin ikka öelda.aga õnne kah muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberoleneb aga ikka saab veedetud 2 tundi.
Peyote
MemberTugevad mehed oli.puhaku nad rahus.
Peyote
Memberminu meelest on kanafilee ning hea asi,et tavaliselt uneneb see ära mis seal hea ei ole.
Peyote
Memberisiklikult arvan,et sangpomm annab kerge pildi inimese jõust ette.
Peyote
Memberega kui jõudu pole siis se särk kah suurt midagi juurde anna junii et …
sellega olen 100% nõus.aga kui jõudu on siis võib ka palju juurde anda mulle see ei istu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Membersee pole ju loomulik jõud.kõigil on oma arvamus.isiklikult ei salli üldse seda surumis särki.
Peyote
Membervaatamata sellele milline kalmus ikkagi on,väikepatu oinas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> on ta ikkagi päris ohtlik vennike.ei saa ainult aru miks selline põkk,peab mingit mõttetutsurumissärki kandma?
Peyote
MemberOn see normaalne, käin 4-5 korda nädalas, keha ära jaotatud? Olen 14. + võrkpall 3-4x nädalas.üldjuhul pead ise tundma kas on normaalne või koormab?aga tavaliselt see ikka soosib kui inimene on ning tegeleb mitme asjaga
muidugi ei ole mõtet kah liiga paljude asjadega,aga 2 on just paras mu meelest.aga kas sa teed näiteks surumist ikka näiteks 2 korda
mitte 4 või 5.kava peab olema jaotatud,kuigi ise ei pea sellist lugu,aga erinevaid asju teen ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberlambi päevad,kava on üldjuhul jälgin aga vahel ei viitsi jälgida,minu jaoks on see natukene tüütu see kava jälgimine.
Peyote
Membermõttetu asi,nagu mingi kaitseingel suruks koos sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused