Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peyote
Memberjah võib nõrgendada küll aga vähemalt inimene saab seda teha mida soovib.
Peyote
MemberKas teie arvates on musklites naised koledad ja eemalet6ukavad???minu arust mitte,kui nad on suutnud ikkagi mingis mõttes naiselikus jääda – hääl,nägu ja kõnnak.
Peyote
Membersee võistlus sis nii öelda rohkem lihtinimestele suunatud ? ise tahaks sellist võistlust proovida, kuigi jõudu ple. kas seal on osavõtumaks kh ?ei ega seal mingid papist poisid pole,aga jah mingeid gorillasi ja neandertaalasi palju pole,aga proovida võid ju ikka,aga pigem ikka tõsine
võistlus.
Peyote
MemberPäevalilleseemned on küll mõttetud mu meelest.võib siis ainult suitsetatele,kes ei soovi nii palju suitsu,siis lihtsalt pudistavad nagu tuvid
Peyote
Memberei kuulu õnneks/kahjuks mitte ühtegi parteisse.
Peyote
Membervb järgmine aasta,see aasta pole jõudu,sama nagu teistel foorumlastel.
Peyote
Memberja eks see Inna Unt omas kyll päris metsikuid lihaseid,aga jah nüüd näeb kuidagi ilusam küll välja,aga endise vorm oli rohkem austust väärt.
Peyote
Memberno ega ei kohta jah,aga minu küsimus on ikkagi selles et mis te kappidest naistest?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Membermis murumetsa siis ta oli nende rekortite ajal 18 googeldage kui ei usu.aga muidugi ei ole Murumets eesti parim sangpommi tõstja,mis weel hullem
ta pole isegi sinna poole.need on ikka tõsised mehed,kes on pühendunud ainult sangale.aga murumets on ikkagi väga tegija.aga jah sangpomm
ikka on päris suur tehnika ala.seal ei saa läbi isegi täiesti toore looma jõuga.
Peyote
Memberjah mõned ütlevad veel nii,et joo enne sööki või pärast sööki,aga ära söögi ajal küll joo midagi.samas enne sööki juua ära(nt mahl)oleks nagu
natukene narr küll mu meelest.
Peyote
Member1908 aasta:
21. septembril ukj. Aberg vahistati kojamehe löömise pärast. Nimelt nägi Aberg kojameest kassi piinamas. Suure loomasõbrana astus Aberg vahele ja tegi kojamehele sedasama, mida see kassile oli teinud. Ta sai 4 päeva aresti.
jah sellised inimesi on ikka veel peale 100at aastat isegi )=
aga jah mis teha mõttetud mehed jõudu pole et rammu kellegagi katsuda,tuleb ka neist mingil imelikul kombel aru saada.
Peyote
Memberjah eks ta üks mehine vennike ole.sipelgad on muidu tõesti hea maitsega mu meelest kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
MemberRinnalt:40
Jõutõmme:50
Nüüd:
Rinnalt:80
Jõutõmme:100
Peyote
Memberei vihka midagi,aga kükk on vastikult mehine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei meeldi seda tegelt teha jah.Peyote
Memberjah meeldiv uudis,õnneks pole mingi mõttetu aprilli nali.aga palju maksab?
AutorPostitused