Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peyote
Membersuured suured tänud !!!ma katsetan kava ära, eks siis näis mis minust järgi jääb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täielik austus,kui hakkad nii tegijat kava jälgima,edu igaljuhul.
jõudu tuleb kindlasti juurde.
Peyote
Member1x kaal 77 – 79.
Peyote
MemberRanne ja triceps mängivad seal põhilist rolli ning tavaliselt teevad seda pigem väiksema kehamassiga mehed ühe mitte
murumetsa suurused tüübid.
Peyote
MemberÕnne,aga loodame et mehe treenigud nüüd sellepärast ei saa suurt viisi kannatada,aga tore muidugi kaks inimest teineteist leiavad.
Peyote
MemberSannik on kah mõistagi kõvamees.
Peyote
Membervana jõumeeste kohta oma sait isegi.
http://www.oldtimestrongman.com
aga kolm kuud tagasi tegin orkutisse Lurichile oma klubi.liituge.
http://www.orkut.com/Main#Community.aspx?cmm=88166044
aga muidu oli kõvamees weel Eugen Sandow,kes on nii tänapäeva kulturismi isa ning
oli ka silmapaistev jõumees.samuti on veel märkisväärsed:Bob Peoples,George Jowett ja Arthur Saxon
ning muidugi ka legendaarne Sig Klein.George Jowett suutis näiteks ühe käega tõmmata endale õla kõrgusele
üles tõukamis asendisse 76 kilose alasi.aga jah mõnes mõttes olid vana jõumehed paremad kui
tänapäeva jõumehed,neil puudusid vitamiinid,toitumiskava,steroidid,treenerid,surumissärk,
toidulisandid ning tasuta jõusaali käimine,ning paljud instrumendid olid piiratud.aga tänapäeva
meeste kasuks ütleks seda,et nende proportsioonid on ikka rohkem paigas kui vanaaja
omadel.
Peyote
MemberMulle Britney meeldib lõpsepõlve iidol ja nii(ise olen 21)aga see et ta ennast näljutab on kahtlane jah,aga loodame et ta teeb
ta teab mida teeb.võibolla sööb siis päevas ühe korra.minu tädi on muidu ühe prantslasega abielus ning neil on selline
komme,et söövad päevas ühe korra,kellaeg on suhteline vb kell 13.00 ehk kell üks päeval.ja söövad terve poti täie
spagette või midagi muud ikka väga väga palju.aga tädi pole üldse ülekaaluline,tädimees natukene.nii,et ega see
ükskord päevas söömine tervisele ei olegi hea,aga ju see on kah pranstlastele siis meelepärane.Britney vb sööb siis kah päevas
ühekorra arvatavasti muidugi vähem kui mu tädi ja tädimees.
august 12, 2009 at 7:42 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212990Peyote
MemberNo tra kui närvi mind need tolkarid ajasid (brasiilia p*ede*) Nahu* nii ülbed , et vähe pole… Oleks pidanud neid kõiki seal karistama , eriti seda pikka äbarikku ja seda pisikest ahvipoissi , kes lõpus meie mehele punase välja peedistas…nõustun sinuga kaasmaalane.kuradi rootsi kohtunik ehtne jobukakk.oli brasiilia poolt.selgelt sain aru.
ning brasiilia tüübid käitusid nagu eided.väga ebasportlik mäng brasiilia poolt.ja ei ole nad mitte
mingil juhul maailma parim jalgpalli riik.See on minu arvamus.
Peyote
Memberjah pudelid olid 0,33 liitrit.80 0,5 pudelit siis jah.arvan,et ise jooksin ära 17 – 0,33 pudelit – see oleks minu arvatav absuluutne maks.
0,5estes arvan,et 12 – absoluutne maks.viimasel ajal aga ei näe ühe joomisel mõtet,tõmbab une peale kuid magama niikuinii ei jää ju.
Aga Andre The Giant oli tõesti 8as maailma ime.
Peyote
Membernojah mõnes mõttes austus et hoolitseb enda keha eest,aga see et ta on 50 aastane ja selline on tema vaba valik.
Peyote
Memberskoor oli 1.75.
“Your body is closest to a Mesomorph”
Peyote
Membermass ei võrdu jõud. eks mingisugused piirid või arvatavad piirid on massiga võrreldes kuid se ei pruugi alati nii olla.mõni 70kg tüüp võib olla väga jõuline samaspoole raskem vend ei jaksa suurt midagi tõsta.
siis on seos kindlasti kui on 2 tüüpi aga kumbki pole trenni teinud,või on 2 tüüpi kes on ühe kaua trenni teinud
lihtsalt üks kaalub rohkem.aga muidu jah mitte.
Peyote
Memberei paned kahjuks mööda,Valery Federenko on see treener.tõstja on tundmatu 100%.
Peyote
Memberaustus meestele.aga see kivi tõstmine oli küll ikka väga väga raske,mehised vennikesed,aga selle alasi teema oleks võinud välja jätta
raiskab liiga palju jõudu.
Peyote
Memberjah.R.I.P
kuigi ei kuulanud tema muusikat.
-
AutorPostitused