Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peyote
Membertegelt on jah loll küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tore kui viitsid kükiga jännata ise olen hakkanud ka viimasel ajal kükkima ning ütlen,et hea harjutus.trenni mõttes nagu ei teegi seda lihtsalt on mõnus teha seda.
Peyote
MemberOn keegi proovinud sellist lisandit? Kuidas olid tulemuse? Iseloomustav jutt on küll ilus juuresViskan ka toote lingi:
alkohol aeglustab.aga mõned ütlevad,et No-Explode pidavat weel parem olema.Ise pole proovinud aga
Peyote
Membermitte kas võib,vaid peab lausa kui eesmärk on jõusaavutamine.Kuulus kunagine(pooleldi oli ka rootslane aga see selleks)
Georg Hackenschmidt sõi igapäev vähemalt 10,kuigi oli täieliku taimetoitluse pooldaja,ning Hulk Hogan sõi kunagi 20
muna päevas.
Peyote
MemberTänud heade sõnade eest!Minu tulemused siis ainult vöö või randmesidemetega:
kükk 200
surumine 165
Jõutõmme 260
peale 3×3 proovin kindlasti kõik alad uuesti läbi, et palju jaksab ja annan oma blogis sellest teada.
ei saa aru miks kükk peab nii palju olema?mis nagu kasu sellest on?
Peyote
Membernagu näha jah paljudele ei meeldi ikka.
Peyote
Memberminu arust pole see enam normaalne sorry
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
Memberjah eks ta ole natukene koomiline,aga Sandow on mees kellest algas kõik.
Peyote
Member.jpg)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm…_-_1894_-_5.jpg

http://www.oldtimestrongman.com/images7/sandow_arm.gif
Reg Park oli austustväärt mees,pole küsimustki kuid isiklikult pean lugu rohkem Eugen Sandow’st sest tema ju lõi
kulturismi.mis siis et mees oli võrreldes tänapäeva steropadrunidega väike mees,on sandow väärt tohutut lugupidamist.
video:Sandow oli esimene kulturist keda filmiti elas 1867-1925
Peyote
Memberjah ilusad käed.
Peyote
Memberdebiilsus,inimene on sündinud sellisena,nagu mõni on sündinud värvipimedana,pimedana või mõni hästi suurte
jalgadega.nii,et minu meelest on see kahjuks inimese mõnitamine.seksuaalsest vaatanurgast on jah rõve
mõelda,aga kõik me oleme ju jumala lapsed,see pole ju mingi sugune steroidide kasutamine.väga nõme.
tunnen kaasa talle.
Peyote
Memberno mõõdukalt peab ikka suhkrut sööma.ja invaliidistab ka ainult kellel on soodumus.
Peyote
Membereks ta ole viimasel ajal ka showks kujunud ning eneseimetlemiseks ka muutunud.aga vaeva nähakse seal palju muidugi,selles pole
küsimustki.
Peyote
Membersuhkur on kõige parem asi üldse mis olemas.jumala pohkui mida ta teeb,ära niikuinii ei tapa.alati kui söön peale jõukat kohupiima
panen suhkrut ikka mehiselt,niisama muidugi ei söö seda mõistagi.
Peyote
MemberLaua Viina ei joo isegi mitte tasuta,pohmakat temast jah ei ole,see on väga hea,aga maitse on väga kibe ja häiriv minu jaoks.
Muidu on normid:Mõrnaja,Õuna Viru Valge ning Õuna Smirnoff.Õuna maitse annab viinale palju juurde,aga Mõrnaja
on lihtsalt väga hea maitsega viina koht,isiklikult võin seda esimesed kolm pitsi puhta juua,aga viina joon muidu väga
väga väga harva.kuid joon ikkagi tavaliselt õlut.
Peyote
Memberpaistab jah,et paljud ei julge isegi teemale vastata.järeldus.karm harjutus.
-
AutorPostitused