Peyote
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peyote
MemberOlen ise suur sangpommi fänn ning pean tõdema,et võhmale on see väga ränk.soovitatav käia jooksmas ning mitte suitsetada.(ise ei tee kahjuks
/õnneks mitte kumbagi)2 kahte 24 kilost sanga olen surunud korra kümme korda järjest.32te olen surunud ühe käega 3 toore jõuga(päris max arvatavasti 4 korda)tõuganud aga 15 korda.16nega ei viitsi tõukamist teha läheb liiga kaua aega.24 kilost olen surunud 17 korda,tõuganud 25 korda.40 kilost
sanga tõuganud 2 korda.
jaanuar 25, 2010 at 10:00 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252078Peyote
MemberTäpselt minu mõte. Aga ei osanud seda kirjapildis rakendada nii hästi.jah sellega peab muidugi nõustama,et mees vaeva on näinud.ning siis veel “lisad”
jaanuar 25, 2010 at 6:05 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252022Peyote
MemberMis see siia puutub ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selles mõttes,et mees ei kasuta ausaid võtteid.narkootikumide vastu on siinsed kasutajad aga tundub et steroidide vastu mitte.
aga kahjuks on jah see viimasel ajal hakanud levima liiga massiivselt kulturiste seas ning ülemaailma.kole lauasa vaadta mõnda venda.
jaanuar 25, 2010 at 4:59 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252011Peyote
MemberParas cheater on.aga põkk ikkagi muidugi.ning muidugi ei saa nii suureks ilma padruniteta.
Peyote
MemberMinul pohkui neist homodest,pigem ei meeldi,aga ei saa aru mis teema sellega lesbid on normaalsed?nad kannatavad samasuguse haiguse
nagu homod.noored kuttid mis vist arvavad,et homod ahju,aga lesbidega voodisse.
Peyote
MemberAinult õlut ja Vodkast/Viinast Nipernaadit.teisi alkohole puudun ning joon väga harva.aga kui kerge vile sisse tuleb joogist(2 õlle)siis on jah
keeruline mitte edasi võtta.muidu ei joo tihti,nädalas 1 korra max.ning muidu proovin mõõdukas olla.aga respect neile kes ei joo üldse eriti
naistele.
Peyote
Membertäitsa hullu paned või???täitsa õiget juttu räägin.mida kõvem tase on kulturismis seda rohkem käsi sinna stero poole kipub.nii on.ei pea kedagi silmas.
Peyote
MemberNo aga kui Ader tõesti tõtt räägib on ta loll ning ei kõlba treeneriks.nii tasemel mees peaks ikka teadma,mis asi mida sisaldab.isegi
kangi all värisevad pumpajad kes tüdrukute pärast pumpavad teavad mis mingi toidulisand sisaldab tavaliselt.nii arukalt mehelt nii
loll jutt.aga seda ainet saab ainult süstida ning arvatavasti on ader aineid ennemgi tarvitanud,kui tõesti ei ole siis müts maha,aga
vabandust tõesti kahtlus jääb.nii kogenud mees ikkagi ju.
Peyote
Membermida kõrgem tase,seda rohkem hakkab käsi sinna steroidide poole tõusma,kõvad mehed on need suudavad kiusatusele järgi anda.
mõnes mõttes jah häbiväärne.
Peyote
Member275kg ilma surumis särgita on ikka väga terav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peyote
MemberValuev on ikkagi kõva päss,mitte keegi pole teda kunagi knocki löönud,aga tegi seekord halva etteaste minu meelest,oleks ootanud
tast rohkem.aga edu hayele.
Peyote
MemberNo ma ei tea… kui tahad kulturist olla siis soovitan sinna poole mitte kalduda. Kuid siiski ma usun et on võimalik ka kasvatada lihaseid ilusti ilma liha söömata, kui saad enda valgud ja asjad kätte muudest toiduainetest nagu piim kodujuust jne.Hackenschmidt oli taimetoitlane ning on siiani kulturismi legend.kõik on võimalik.selles mõttes taimetoitlus vist isegi parem,et sealt
saab vähem rasva.pigem annab liha ju jõudu.lihas tuleb puhtalt treenides.
Peyote
MemberSee Klenski teema oli väga naljakas ja mõnus vaadata,aga mis selle saate mõte üldse on tõesti ei saa aru?
Peyote
MemberShawn Ray kindlasti rohkem ei julge öelda.
Peyote
Membermu meelest ikka saab võrrelda dopingut(steroide)narkoga mõlemad on keelatud ning ka alkoga sest mõlemad ju põhjustavad
meeleolu muutusi.ikka saab miks ei saa.
-
AutorPostitused