peugeot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
peugeot
Memberpäris head olid veel Petrogradov; Inna Uidi endine elukaaslane Rein Matt ja Taavi Koovit.
nendest ka pilte netist ei leia? võiks siia üles panna neid! ja kes veel kunagi on eestis olnud massiivsemad…
peugeot
MemberTeatud põhjusel ei tule sellist taset kunagi Eestis. Kahtlemata Oli O.Annus VÄGEV!!!Aga ega see mees ka väga palju alla ei jää siin:
http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…a&phid=2749
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah selle pildi peal paistad massiivsem, varem tehtud? mis siis kaal oli?
aga minu teada Olev Annusel oli võistluskaal 110 kilo 180 cm pikkuse juures ja võistluste vahel miski 122. nii oli vanasti oma 10 aastat tagasi ajakirjas “Atleet” kirjutatud.
tean põhjusi miks eestis seda taset enam ei näe ja see teeb asja jamaks!

kas netis kuskilt olev annuse omaaegsete tippvõistluste videot ei saa tõmmata? emules vähemalt polnud.
peugeot
MemberTäna on juba 24. november, talv peaks hakkama tulema juba. Algab suusahooaeg. Sellega seoses tekkis mul küsimus, et kust ma võiks leida portaali, kus oleks kuulutustenurk või foorum, kust osta kasutatud korralikke suuski ?Varem oli http://www.esport.ee aga kuna portaal lõpetas tegevuse, ei ole ka foorum kõige aktiivsem, mantlipärija on http://www.spordiinfo.ee aga seal on ainult mingi võistluste kommenteerimise nurk ja korralikku foorumit ega kuulutstenurka ma sealt ei leidnud. Kas keegi oskab aidata mõne lingiga vms ?
osta.ee ja kuldne börs või soov
peugeot
Memberpff
peugeot
Memberpff
peugeot
Member–
peugeot
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peugeot
Membermix just seda?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis seal erilist?polegi seda nime kuulnd. mingi ime jook vä? 
osta mingi vadak, lisa süsivesikuid näitex dextrose ja ongi tavaline taastusjook valmis, vitamiine ka lisax võta
peugeot
MemberSel tüübil küll kael normaalne pole. Asi näeb välja nagu rohusööja dinosaurus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah see on normaalsest arenenum kael. vinge on selline nagu näiteks actionman multikates..üldse seal ideaalsed kehaproportsioonid.
kael muidu pidavat olema proportsioonis kui sääre ja biitsepsiga samas mõõdus. ei tea kas siis pingutatud biitsaga?
peugeot
MemberTagasi uudise / artikli juurdeMis on keha kõige vähemtreenitud piirkond? Kahtlemata kael. See on keha amortisaator, kaitstes pead vigastuste eest. Jalgpallurid, maadlejad, poksijad ja teised sportlased teavad kõik kaela tähtsust. Miks siis kulturistid seda lihast eiravad? Mina küll tahaks kaela nagu mastiffil või gorillal. Ise treenin kaela kolm korda nädalas, sest ma tahan kaela ja pea vahele rohkem massi. Mu naine ütleb pidevalt, et vajan rohkem ajusid, kuid neid peab ju millegagi ka üleval hoidma, kas pole nii?
Sirvi ükskõik millist kulturismiajakirja ning vaata mõningaid tippe. Mõnel on kael ülimalt arenenud, mi…
mina tahaks kaela nagu mastiffil

peugeot
Member1.Ott Kiivikas
2.Argo Ader
3.Marek Morozov
4.Marek Kalmus
5.Imre Vähi
-
AutorPostitused