peugeot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
peugeot
Membervanus ei määra mingit rolli, sa võid 20 ka olla ja 20kg rinnalt suruda, midagi ebanormaalset pole, igal ühel oma keha.kuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab…
peugeot
Memberrmvb faili mängib hästi RealPlayerno ei mängi.
tõmbasin ja proovisin igasugu playereid, faili convertnereid ja codeceid ja ei oska käima panna mis teha? tahaks ka seda näha!
emulest saab aga jah paraku aind selle rmvb file.
peugeot
MemberProbleem seisneb selles et eelnimetatud proteiini pole enam müügil. Selle hind on ka viimasel ajal palju tõusnud. Nüüd otsin siis asendajat eelmisele tootele. Whey gold oli väga hea kuna tal oli märgatav toime ja ka maitse oli väga hea.Mida soovitate selle asemel kasutama hakata ja miks?
vadaku valkude valik on ju väga suur. vahet pole millise valid. hera 80 või prowhey, ise eelistan metalgym whey`sid.
peugeot
MemberOn olemas ka 10 kg…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igasuguseid on olemas jah, kõver kang ja biitsa, triica kang… aga põhiline tavaline standard kang surumis pingil on 20, see mida surutakse ja ka kükk ja tõmme…
et siis mingi pisikese käe kangiga teghakse ka rinda ???
isegi mu väike kõhn naine teeb tyhja 20 kilosega + vidinad pealegipeugeot
Memberjõukas olen käinud 2 kuud ja rinnalt läheb 20kg ja seda on minu arust vähe.sooviks juurde saada mis ma selle jaoks pean tegema. praegu teen sellist kava.
»
Lamades surumine kangiga 3 x 6 – 8
ja mis see 6-8 tähentab kas seda et surun rinnalt algul 6 korda ja siis lõpus 8 korda .
või surun 6x6x6 ja siis 8x8x8.
kirjutad et läheb üles lamades 20 kilo, st. tühi kang siis aga kuidas sa siis sellega teed 6-8 kordust nagu pärast kirjutad?
aga tyhi kang on muidu jah paras 14 aastasele, 40 kilose plikale paras raskus.
peugeot
Membermis krdi asi see on? milleks?
peugeot
Membernägin lepatriinut, ta oli küllalt suur ja me arma..stasime…messassja???
peugeot
MemberHaiged orikavennad:D klassivend ka koguaeg lihtsalt passib orikaid:D:Dorika? kust seda võtad?
äkki ikka emised ja kuldid? kas orikad pole mitte need kel munad maha võetud?
aga huvitav jah kuda mõened viitsivad vahtida tundide viisi siukest asja ühte kohta kuda loom sööb? korra ma minut vaatan siis leian et seal midagi suurt muutust polegi vaadata…
peugeot
Memberterve persetäis neid, 20 tükki umbes. ajab isu peale küll, lihaisu
peugeot
Memberpeugeot
MemberOn küll alkoholiga veres hulga lihtsam treenida. Alkoholi tarbimisel laienevad veresooned ja keha varustamine hapniku ja toitainetega on palju kiirem. Olen ka ise seda kogenud. Sellega tekkis selline küsimus, et kas alkohol on dopinguainete nimekirjas?kui see nii oleks siis kulturistid, jõutõstjad jm. sportlased jooksid alati enne trenni.
huvitav kui alko veresooni laiendab kuidas ta siis vererõhku tõstvat? siis peaks langetama!?
peugeot
Memberteema algataja on ilmselt hull, segast imelikku juttu ajab siin, mitte esimest korda.
aga mis nina valgeks tegemisse puutub siis, arnoldgi kirjutas oma raamatus et amfetamiini ja kokaiini pannakse ning efedriini. ka filmides on näha olnd et tippkulturistid panevad setroididele lisaks erguteid nagu metamfetamiini, see annab muidugi powerit ja hullult tahtmist juurde. näiteks branch warreni treening videot vaadata siis tundub ka nagu oleks lisaks steroididele ergutite laxu all.
peugeot
MemberPunnis k6huga…ja siis? rasva pole mehel ollagi ju!
huvitav kas nendel soome võistlustel dopingukontrolli polegi siis? kuidas sellised muidu võistelda saavad? üks mu iidoleid, parim, tahaks jah tegijate treeningut näha
peugeot
Memberhttp://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showt…7427&page=2
Tietääkö kukaan onko “Bull” oikeasti vain 169cm pitkä, kuten uusimmassa Body -lehdessä mainittiin. Mainittu 113-114 kilon kisapaino 169 senttiseen varteen pistää epäilemään tätä..
Ei ole, Jari on yli 180cm.
Mullakin psti toi silmään. Ihmettelin, että mitä vittua, se on ainakin mun pituinen, ja mäkin oon yli 180
mentula on n179 cm pitkä. lehtijutussa oli kymmenen sentin heitto. kyllä jari tuo tän vuoden sm:issä ylivoimasesti eniten lihaa ja kireyttä lavalle, siitä olen varma.
http://www.sporttube.fi/view_video.php?vie…89689f54970bb35
peugeot
Memberpole tähele pandgi aga muidu reklaam nagu iga teine, täitsa suva jätavad külmaks
-
AutorPostitused