peugeot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
peugeot
MemberÕlle tarbimine muudab mehed naiselikuks.ühe tunni jooksul 8 liitrit õlut.
ühe tunni jooksul 8 liitrit õlut. ??? ei usu, pole võimalik!
aprill 18, 2008 at 6:56 p.l. in reply to: Llahtised varustuseta jõutõstmise meistrivõistlused “Strongman”karikale #150890peugeot
Membervõix siia üles panna kes juba registreeritud ja hea kui nende algraskused ka. siis teaks kas osaleda, päris viimane ei tahax olla.
peugeot
MemberOn jah, aga foorumis tema poste lugedes on jäänud teine mulje…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>just.
peugeot
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>isssand sa oled alles nii noor siis vä? et see asi veel ees?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peugeot
Memberkui väga tõesti mõjutab näiteks see, kui nädalavahetusti juua end üsna kinni?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oleks nõus jätma asja vähemaks, aga mitte täiesti ära.
praegu on reziim umbes selline, et nädala sees üsna palju ja üks nädalavahetuse päev trenni ja siis reede/laup õhtu kinni, embkumb.
tavaliselt joon õlut või midagi üle 40 kraadist alkoholi.
aga millepärast sa jood? mingid mured?suur stress?
vali alko või trenn. alko on ju jubeda maitsega, viina asemel proovi piima, palju maistvam ja kasulikum!
peugeot
MemberÄkki kellegil Tallinnast võistlustele minejatest on autos ruumi üle. Pakuks ennast sinna-loodus tühja kohta ei salli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enne räägi palju nõus maksma oled.
võõrastelt küsid? omal pole autot ja kas siis takso või bussi raha ka pole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oled kindel, et kui peale su võtan, et kannatad sellist teatud muusikat mida kõvasti kuulan ja suitsu haisu…?
peugeot
Membermul ei aitaks mingi meesai ega piparmõndi tee aga kui naist kepin siis tuleb kohe uni peale nussimist
peugeot
Memberno toores liha on tavaline, sellest ma ei rääkinudki. Vere ja piima koosluse kontseptsioon huvitas aga küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toores liha?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes, kus, miks nii sööb ja milline toores liha see süüa kõlbab?aprill 11, 2008 at 7:43 p.l. in reply to: tervist ott ma tahtsin küsida ,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast #149800peugeot
MemberSa ei kujuta ette kuidas isegi aastaid treeninud mehed räägivad. Olen kuulnud ka sõna “triips”. Arvatavasti triitsepsi kohta.Aga kõik ei ole bioloogid ja pole vaja uue kasutaja esimest postitust kohe maha teha. (Ära võta isiklikult
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Ta parandas juba paar viga ära, kuigi lause algab tal nagu rate.ee kommentaariumis väikese algustähega.triits, triic mitte triips
peugeot
Memberendale meeldib klassikaline kodujuust,võiks ühekorraga paki kinni panna,aga tülikaks muutub,järgmisel söögikorras oleks otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>??? pakk tulebgi kinni panna, et piisav valgukogus toidukorrast saada, see pole ju palju.
aga mis muutub tülikaks ja mis oleks järgmisel söögikorral otsas? kui kulturist oled osta mitupakki valmis külmkappi ja iga paari tunni tagant paras pakk sisse panna ju.
peugeot
MemberKui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?Täna ostsin, viis keele alla:)
hmm mulle istub küll kodujuust soolasena rohkem nagu näiteks sampinjonide või tuunikala lisandiga väga head. kohupiim läheb pigem magusana, eriti jea rosinatega või maasikamoosiga.
peugeot
MemberMingi kerge loogika on “tervekstreenimisel” ju sees: füüsiline aktiivsus tõstab kortisooli taset, kortisool aga mobiliseerib immuunsüsteemi.onginii??? kulturisti vaenlane kortisool stressihormoon ja lihase lagundaja. parem räägi mis ainetega seda plokeerida!?
peugeot
MemberTere!Kas kahe kuuga on võimalik algajal saavutada märgatavat lihasmassi?
(4x trenn nädalas)
oleneb kui tegija oled trennis ja mis eeldused ja mis teadmised ja kuidas toitud. kui teed õigesti trenni ja kõvasti ja sealjuures toitud õigesti siis algajad kasvavad kõige kiiremini. samas on tüüpe kes käivad aastaid jõusaalis jobutamas päevast päeva ja tulemust pole miskit näha.
peugeot
Memberõudsalt pinda käivad jah need joodikuid, palju palju on neid ümber ringi, isegi trennis arutatakse kuhu õhtul minna ja jooma… mõned isegi uhkustavad kuidas nad autoga täispeaga sõidavad, kangelased. ma ei saa aru kas nii suur stress või probleemid, et vaja juua nii massiliselt. mind see joomine üldse ei tõmba. ei saa aru miks seda nii palju tehakse ja miks nii popp.pfff
peugeot
Memberhuvitav mind pole seagand ja ette nad üldse ei jää, ei pea ootama saan foorumi teema kohe lahti võtta enne neid ja 1 moment kui mööda lähevad saab siis võtta, ega nende peale ei peagi klikkima.
AutorPostitused