pets05
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pets05
Memberma voin saia pätsi ka vahele panna, et kui ma 22 olen..siis olen kovem kui lang..!
midagi ei ole teha.!mehed teeme tööd ja viie aasta pärast, votame teema uuesrti üles;)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seniks..aga rahu:D
bb..
pets05
Memberja minu perekonna nimes on a ka lõpus:D
ja k asemel on c.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pets05
Membermis voistluskunsti oppinud siis oled..12 aastat?
pets05
Memberkui sul olg valus siis voibolla selleks soovitati, et no1 on ka liigestele väga hea..!
bb
pets05
Membermees sa liha ka sööd ve?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või unustasid selle lisada!?
pets05
Memberno 1 on hästi lahustuv..!ja täitsa söödava maitsega..!proovi..!
ma arvan et sulle täitsa meeldib!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pets05
Memberalessandro kas sa tegid nalja voi motlesid tosiselt..!..igatahes kui nalja tegid siis nurm.!aga kui ei ..siis naeran mina..!
Membernu kui sa jalga mingi 30minta teed ..siis sa teed jalga ikka vahe..!
tee ikka korralikult..!koik lihasgrupid;)..seal pusida küll..!
ja kui teed, siis näed, et poole tunniga seda trenni ara ei tee..!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bb
pets05
Memberjaota lihased kaheks..!ülakeha ja alakeha..!(ülakeha tee nädalas kaks korda)
kui on lihased uks siis tee ülekeha ja kui 2 siis tee alakeha..!
ja algul tee suuremad lihasgrupid läbi ja siis väikesemad.. ja niimodi saadki edasi ja varsti hakkab sulle jõukas veel rohkem meeldima ja teed juba kava kolmeks..!ja käid neli korda!
Memberkui sa juba nädalas uhe korra voi heal juhul kaks korda treenid..saad hea tulemuse..!proovi uks kord nädalas ja siis lase puhata rinnal ja siis tee uuesti..!ma arvan, et sa märkad ise ka vahet ..kui neli korda tehes..!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″><-et asi on tõusuteelbb<-petspaks
pets05
Membersellel tüübil ei ole käed lühikesed vaid see tundub, selleks et tal on rind nii suur
pets05
Membertuhara lihaseid võtab hästi jalapress..kui jalad asetada korgemale..varbad isegi natuke üle..!
pets05
Memberkolmas mees olen mina..!pets05..muci sõber nagu juba üeldud..!
loodan ka ise, et kriitikud on hellad või karmid (savi) ja motlevad ka selle peale, et lihas ei kasva üle öö ..
tasa ja targu..!
olks ..olge kõvad, koik see pere..!
pets05
Member187,84.5,18a
pets05
Memberkindel taks, et randme lihased saavad palju vatti..!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis tulevad veel kõtu, jalad ja õlg:D
ise ka kunagi mängitud..!

-
AutorPostitused