Pents
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pents
MemberCutleri jalatrenn eile…põsed hakkavad juba lohku vajuma..tuleb jälla supervorm, nagu eelmine aasta?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pents
Member1. Jay Cutler
2. Kai Greene
3. Victor Martinez
4. Phil Heath
5. Ronny Rockel
Pents
MemberTunneks ka huvi Carnivori vastu
Pents
MemberKai Greene eile/täna @ 124-126 kg

Weigh 274-278lbs during day. training days I eat 1lb fish, carnivor,string beans, sweet potato diet! But feel good
Pents
MemberPents
MemberArvan, et Cutler võtab jälle ära…vaata seda videot
“>1:50 peal näeb juba kõva vormi :
Pents
MemberVictor on väidetavalt terve aasta valmistunud spetsiaalselt selle aasta Olympiaks
“>Pents
MemberRoelly yesterday
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Pents
MemberNight of Champions 2002, Posing Markus Ruhl
Pents
MemberViimasel Olympial oli Cutler igatahes ülikõva (Y)
jaanuar 14, 2010 at 5:44 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249836Pents
MemberTokko tegu on ju väga inetu..ma ei saa aru, mis siinsetel modedel veel kaagutada on ?
Tokkol peaks häbi olema !!
Pents
MemberM v??Juhul kui sa tegid nalja, oli see väga sitt nali.
See, et ta vahele jäi, no jäi siis jäi. Ei pea teda elavate nimekirjast maha tõmbama..
Mida te teete inimest nii maha, eriti käib pinda kui mingi 2 postitusega vennad kõvasti sõna võtavad!
Kui 200 posti vabas teemas täis läbustatakse, siis oleks juba kõva mees?
Mis näitaja see postituste arv üldse on?
Pents
MemberNüüd hakkab see tänitamine pihtaTundub tõesti mustamisena vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pents
MemberAC-C maitse on tõesti jälk..pool pakki andsin sõbrale ja tal see siiamani alles
november 11, 2009 at 3:11 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233854Pents
MemberNii koledaid jalalihaseid nagu tsehhil pole mina veel näinud.Teiseks on nad ka väääga proportsioonist väljas.
Kolmandaks, olen 100 % kindel, et läbi dopingu, nii, et

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hirmus spetsialist paistad olevat..olid ise ninapidi juures, kui dopingut pani ?
AutorPostitused