pelmeen
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pelmeen
MemberVäga lihtne – meestest võidab Jaanson ja naistest ?migun. Teiseks tuleb Tammert, kolmandaks Pertelson. Naistest teiseks Egle Uljas ja kolmandaks Maret Ani. Parim võistkond Märtin/Park, teine Endrekson/Gulov, kolmandat ei tea pakkuda, pole ühtegi head satsi, ehk Levadia?
pelmeen
MemberKuidas õhtustel aegadel Lasnamäel on, ruumi ikka jagub? Ma pole seal kunagi käinud, mis täpne aadress on?
pelmeen
MemberVäga hea, Raider, saan siis heitealadel sinu peale loota, kui talvel ketast võrku loopida, peaks suvel 40 ära panema.
pelmeen
MemberMa ei tea veel, kas talvel Lasnamäe hallis või Tallinna spordihallis, Lasnamäe on lähemal. Esialgu otsin soodsalt naelikuid ja heitesusse, ei oska midagi soovitada?
pelmeen
MemberTean jah seda sprindi tähtsust, käsivõtuga jooksin sadat 11,7, sealt loodangi suurt edasiminekut, pole varem lõike jooksnud. Proovisin trennis pikki lõike joosta, need tapsid täitsa ära, vist oli tempo liiga kiire.
Alade tehnika jätab kõvasti soovida, kuuli panin võistlusel 10.50, tegin sügisel mõned trennid ja 12.50 oli stabiilselt käes. Hakkasin spin-tehnikaga tõukama ka, seal näen veel kõvasti varu, sest seda on ilma kõrvalseisja näpunäideteta raske õieti teha. Kõikide teiste aladega on sama seis, isegi kaugust ei saa ilma harjutamiseta selgeks:)
aga tänud soovituste eest, eks ma annan teada, kuidas arenen
pelmeen
Member25 olen
jalkat mängingi hoolega, terve hooaeg 2es liigas seljataga
Treenerit pole, käin praegu metsas jooksmas, kossu mängimas ja jõusaalis, üritan omapäi hakkama saada, otsin internetist materjali jne(iga ettepanek on teretulnud). Suvel tegin pooljuhuslikult ühe kümnevõistluse ja kogunes üle 5000 punkti, sealt jäi okas hinge, et mis oleks kui alade tehnikat ka oskaks ja oleks õiged naelikud ja heitesussid.
Kreatiini mõtte olen maha matnud ja panen jookmisele rohkem rõhku.
-
AutorPostitused