pele
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pele
MemberÄkki keegi teab öelda, millega ta seal alguses neid jalgu väiksemaks tegi?Ma vaatasin mul küll photoshopis sellist asja pole.See peaks olema Liquify osavnäpse kasutamise tulemus!
pele
Memberhttp://www.epl.ee/artikkel/384025
Priceless
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pele
MemberÜldiselt ei oska öelda kui kiiresti Eesti jalgpallurid 100m jooksevad, aga koos palliga nad jooksevad küll mega aeglaselt. Sest tehnika pole see mis vaja…
Olen ka kuulnud ülistusjutte Dennis Rommedahl’ist, aga sama moodi pole aru saanud, et tüüp suudaks koos palliga kiiremaid samme teha. Minu hinnangul on üks maailma parimaid kiiruse ja tehnika kombinatsioone Thierry Henry’l.
pele
MemberVõid sellist asja kah proovida, et jätad lihtsalt nädala jõukast vahele, või treenid 1-2x nädalas. Mul vahel lihtsalt juhtub nii, et pole aega käia jõukas mingi nädal…või vahel lihtsalt käin üliharva. Samas siis kui pikem vahe sisse jäänud, ning trennis jälle, siis jõudu nagu loomal, nendel hetkedel lisan kohe mõnuga igale harjutusele raskuseid, või proovin samade raskustega tehnilisemalt teha…
pele
MemberTänan vastuste eest…andis väheke mõtteainet selle anomaalia lahendamisel…
pele
MemberMingi hoiatus võiks olla…krt vaatepilt hullem kui Saag III’s
pele
MemberKudas siis üldse loomulikku kehatüüpi määrata? Kondi suurusega?
Sest välimuse järgi hästi ei saa, tekib niiöelda müra vahele. Kellel kodus söödetakse mingit rasvast või räpstoitu sisse, kes kui palju liigub, see kõik on suhteline, ning mõjutab oluliselt meie välimust. Mõned teevad näiteks vastapidavustrenni, jooksevad, teevad kõvasti aeroobset jne…
pele
MemberVaadates kuidas rahvas jõusaalis lamades surumist teeb tundub, et keegi pole näinud seda videot…Hea video näitamaks algajatele, isegi enamikule edasijõudnutele kuidas harjutust sooritama peab.
pele
MemberGorillad on ikka mõnusad elukad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suuremad isendid võivad isegi üle 200 kg kaaluda (karta on, et lihase ülekaal on päris tõsine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Samas mass on neil koondunud rohkem kätesse ning rinna ossa. Kui poistele õige tehnika selgeks õpetada, siis ise pakuks, et koos silla ja surumissärgiga võiks mingi 600 – 700 kg ära tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2006 at 4:39 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97216pele
MemberKõik eluterved inimesed peaks tegema nii algus, keskel kui ka lõpus- üldiselt kogu aeg, kui just vigane pole ! Baasharjutused on need mis su suureks teevad, mitte masinad ja isolatsiooni harjutused ja muu cräp.Kükk, jõutõmme, pingilt surumised, peakohal surumine … tee ja söö korralikult ja saad tugevaks ja suureks, lihtne.
Isolatsiooni harjutusi ära tee, need on rannaharjutused ja suurt midagi sulle ei anna.
Edu
Loe oma postitus korra läbi ja mõtle kolm korda, mida Sa sinna lõpuks kirja panid

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ära aja lolli juttu!!!!
Miks see loll jutt on?

pele
MemberTere!
Hakkasin foorumist enda probleemile lahendust otsima ning leidsin, et mulgi samad sümptomid nagu siin teemas…nimelt peale trenni raske hingata…nagu hapniku puudus oleks. Vahel peale rasket treeningut jätkub see isegi järgmisel päeval, aga tavaliselt mitte. Varem seda pole olnud. Muidugi praegu selline vähe kiirem elu..töö (istuv) ja hiljem trenn…Igal juhul hästi ebameeldiv on see tunne…peale trenni peaks ikka hea tunne olema :S Kas keegi siinsetest hädalistest probleemile lahenduse ka leidnud…või mingit leevendust?
pele
MemberMõtlen ise nii, et kui näiteks inimesel on kiire ainevahtus, siis põhimõtteliselt peaks olema toitumisharjumustega seda võimalik muuta(vähemalt veidigi), et saada väheke rammu luudele kasvõi rasvas, kui inimene liiga kõhetu on (liiga madal rasva%).
Olen ise kuulnud palju erinevaid teooriaid, need eelpool nimetatud kaasaarvatud. Samas siis lõppkokkuvõttes polegi mingit õiget toitumisretsepti, kui nii suure amplituudiga vastused kõiguvad. Samas taoline asi tundub mulle kah väheke vastuoluline. Sest vähemalt statistiliselt peaks üks või teine vastus vähe õigem olema. Loomulikult võib mõni tark välja tulla, ning öelda, et näe minu sõber alutaguselt sööb 1x päevas ja seapekki, ning on terve kui purikas, ning lihast kah looma moodi.
Jutu mõte on see, et saan aru, et pole õiget ja valet vastust, aga keskmiselt peaks mingi toitumisvalem tõenäolisemalt mõjuma.
pele
Member1) söögikorrad peavad olema jah tihedamad, iga 3 (2) tunni tagant sööd, toidukorrad ei pea olema väikesedSöö 2x päevas – lõuna ajal ja õhtul ja tugevalt. Õhtul söö vähem kui päeval, sest täiskõhuga on natuke ebamugav magada.Suht vastandlikud vastused :S …Võta sa nüüd kinni kumb õige on…
pele
Memberma ei saa aru mida te braazikates näete
ma ei saa aru ma arvasin juba turniiri alguses et brazad ei võida seda turniiri peale esimest 2hte mängu kahtlesin isegi et prantslased saadavad midagi korda
“> kõik said vastu näppe oma brasiiliaga mõelge loogiliselt kuidas prantsusmaa põrmustas haledalt hispaania
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja braazikatel ei olnud mitte kui mingit võimalust prantslasi võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei usu ei portugal seda suudabki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igastahes koos minuga pakkus prantsusmaa võitu umbes 4-6 inimest ja võimalus võita midagi on väga suur
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimsed panustasid sellele mis on kõige tõenäosem, ehk siis Brasiilia. Sellest ei ole midagi paha, kui inimesed pakuvad võitu sellele kes võib ka selle kõige tõenäosemalt võita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ega siis võidu tõenäosus ei ole 100% brassidel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, või nagu Roberto Carlos väitis, et 80%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, vaid märksa-märksa madalam, st., et isegi kõige tõenäosemal võidupretendendil on suht väike tõenäosus võita turniir
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pele
MemberTegelikult Sveitsi ja Prantsusmaa kohad selguvad alles täna õhtul, aga ma juba kindel, et Sveits võidab. Prantsusmaa võidab Togot ja saab teisena edasi, aga paraku hispaanlastele nad mingil juhul vastu ei saa!Pigem saab just Prantsusmaa edasi mängus Hispaaniaga, kuigi arvestatav jõud on ka Hispaania. Sest prantslastel on olnud ebaõnne, ning hispaanlastel õnne alagrupi mängudes.
AutorPostitused