PekiKaan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PekiKaan
MemberUus beebi?
PekiKaan
MemberMiks ma satun siia alati, kui pood on juba kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas pakkumine kehtib ka neljapäeval?
PekiKaan
MemberAiaaa… ei sattunud õigel ajal enam oma pakkumist lugema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PekiKaan
MemberNB! Täna Sparta FitShopis eripakkumine ülipopulaarsetele valguchipsidele!
2=3 ehk maksad kahe eest, aga saad kolm!
3tk= 6.80€(tavahind 10,20€)
Hea võistluseid vaadates krõbistada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega pühapäeval sama pakkumine kogemata kombel kehti?
PekiKaan
MemberKas daam cd-plaadiga on treener? jube tuttava näoga…
detsember 11, 2013 at 5:58 p.l. in reply to: Les Mills Fitness Explosion 2013 galerii ja video! #355694PekiKaan
MemberLahe video!
Mäletate, mis need pumbi võistluse võitjate raskused/kehakaalud olid?
PekiKaan
MemberOlen nõus selle Nike’i kella 120euriga ära andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eestis seda valgena ei müüda, USA hind 170US.Ise aga kasutan Polar RCX3-e, GPSi erinevus võrreldes Endomondoga tuleb 8km pealt ca 500m. Ei teagi kumba uskuda. Ise kasutan aga seda kella rohkem rattasõidul, seal andurid küljes ja GPSi funktsioon nii oluline pole.
PekiKaan
MemberGPSiga Nike – http://nikeplus.nike.com/plus/products/sport_watch/
Mul on selline valge+hõbe tutikana pakkuda.
Ilus ja hea kell, ent miinuseks see, et pulsivöö tuleb paraku juurde osta (nt – http://www.ebay.com/itm/Polar-WearLink-Nike-Heart-Rate-Sensor-Transmitter-Medium-2XL-/380655411814?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item58a0d4a266
)
PekiKaan
MemberKas Sul energiat tavatoidu tarbimise jaoks ka muidu jääb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PekiKaan
MemberÜks õige vähk peabki ruttu kuuma käes punaseks minema…
PekiKaan
MemberKõik kolm Fast Puddingu maitset on meil saadaval – karamell, valge šokolaad, tume šokolaad!

Millal Minttu Eestisse jõudmas on?
PekiKaan
MemberOlen Harkus suusatamas käinud. Rajal on nii lapsi kui vanureid, parkimas nii maastureid kui Ford Fiestasid. Ei ole asi nii hull..
Ja suusatamine ruulib. Ise ei mõista, miks on vaja talvel õues joosta kui võib suusatada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PekiKaan
MemberArcticus on see igapäevane nähtus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen Arcticus ka käinud… ju siis ei jopanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PekiKaan
MemberNo ma tahaks näha meest, kes bodypumpis ühele poole 40 kg paneb ja teisele poole ka

Vaataks isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas naist olen näinud, kes üle 20kg paneb…
PekiKaan
Member30 ja 40kg ühelpool või kogu kangil kokku?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused