peeter123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
peeter123
MemberVõib ikka. Vaata kavasid nagu Starting Strength, Stronglifts 5×5, Madcow intermediate ja kindlasti leidub ka siin foorumis terve keha kavasid.
peeter123
Member60kg x 137
peeter123
MemberMis sa teed nende punktidega, mis sa saad?
Ega neil muud mõtet pole, kui et saaks sõpradele ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nagu arvutimängud. Ikka tahad teistest parem olla. Aga ega need tegelt nagu midagi ei anna.peeter123
MemberMa pole algaja, ma olen käinud pool aastat juba jõusaali, ning jõuan nii mõndagi. Õla hantli harjutusi kahjuks teha ei saa, sest kõige väiksemad hantlid on 13,5kg. Kõhtu teeks ma arvan iga trennikord, sest kõht ei saa kunagi liialt koormust. Sinu soovitatud kavad pole piisavalt mahukad.Pool aastat jõusaali sind veel edasijõudnuks ei tee. Kui suudad 1xBW rinnalt suruda, 1,5xBW kükkida ja 2xBW jõutõmmet, siis ehk võid ennast edasijõudnuks nimetada. (BW – BodyWeight – kehakaal). http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/…thStandards.htm Vaata kas sa jõustandardite järgi algaja kategooriassegi saad.
Ma lõpetaks selle rapsimise ära. Jalad kindlasti kavasse sisse. Baasharjutused nagu kükk, jõutõmme ja surumine.
Täiesti läbi on võimalik end võtta ka vähemate harjutuste hulgaga. Ma tegin trenni kolmel päeval nädalas ja igal korral oli kolm harjutust: Kükk, Surumine (rinnalt surumine/peakohale surumine) ja tõmme (jõutõmme/rinnalevõtt). Aeg ajalt tegin lõppu ühe kõhu harjutuse. Sarnased kavad on Starting Strength, Stronglifts 5×5, jne. Pole vajadust mingite masinate jaoks.
peeter123
Member– Korralik kükk ehk alla paralleeli ikka.
– Power Cleani puhul reied ei tohiks alla paralleeli minna. Aga kui lähevadki, siis tavaline Clean on ka hea.
Mina üldiselt teen alati küki esimesena. Siis surumine. Sel ajal jalad puhkavad. Kolmandaks harjutuseks siis mingi tõmme: power clean, deadlift.
peeter123
Member– Mark Rippetoe’s Starting Strength
– StrongLifts 5×5
– Bill Starr’s Beginner Programme
– Bill Starr’s Beginner Prog w/ pump set
– 15 week Periodized 5×5
– 8 week periodized
– Bill Starr’s Intermediate 5×5
– Bill Starr’s Advanced 5×5
Baasharjutuste kavasid mida võid veel uurida. Surumist paistab väga palju olevat. Rinnalt surumist ja peakohale surumist ma ühele päevale ei paneks.
peeter123
MemberStarting Strength – http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=998224
StrongLifts 5×5 – http://stronglifts.com/stronglifts-5×5-beg…aining-program/
peeter123
MemberMark Rippetoe Starting Strength-i uuri.
peeter123
Memberuuri foorumis ringi. sa ei ole ainuke kellel on sellised küsimused.
peeter123
Memberrind+biits+rind ei ole eriti mõtekas kava
peeter123
MemberVereanalüüsid ongi selleks ,et vaadatakse kuidas maksale mõjub. Kui maksanäitajad halvaks lähevad lõpetatakse ravi. Ropp hind? Arvan ,et koleda näonahaga puberteedi eas olles maksad veel ropumat hinda
peeter123
MemberEt peaks tegema 1 trenn 1 paus, 1 trenn 1 paus, 1 trenn 2 pausi ?Kas 3 trenni 1 paus on liiga palju ?
Jõusaalis on käidud peaaegu aasta.
Mis päevale oleks õlg kõige sobilikum ?
jala päevale ehk. Ja pausid võiksid päevade vahel olla küll.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)