Skip to main content

Pec

Forum Replies Created

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaal optimaalseks #102945
    Pec
    Member

Ok, jätame need kaalulangetajad teemast välja. Tundub, et me-l on nendega isiklikumat laadi kana kitkuda. Las ta siis olla.

Asetaks siis küsimuse niimoodi, et kas kaalu langetamine ja jõusaal käivad üldse kokku? Ja kui käivad, siis mis tuleks saalis teha, et kaal langeks. Ja ärme tõmba teemat üles, et milleks kaal ja vaata peeglisse jne, eks. Suured tänud!

Äkki mõnel sptsialistil on võimalus sõna võtta või oma kontakt panna, et saaks isiklikult nõu küsida.

in reply to: Kaal optimaalseks #102854
    Pec
    Member

Aitäh!

Tegelikult ei ole ju mina seda kaaluvahemikku mida enamus med.töötajaid normaalseks peavad, välja mõelnud. Ja kui ma soovin olla normaalkaalus ja kaaluda 80kg, so what? Ma ei ütleks, et vot nüüd kaalujälgijad on jama ja raharaiskamine. Oma pikal võitlusteel ülekaaluga olen ma nii mõndagi proovinud. Siiamaani pole püsivat tulemust saavutanud. See tundub et praegu töötab, punktisüsteem distsiplineerib. Ja kui kaalujälgijatest mölinast aega üle jääb ma tõesti treenin, 5X nädalas 2h ja nädalavahetusel kepikõnd, väike uisutamine või ujula. Kas Sa, lugupeetud me, arvad et ma ei tegele asjaga piisavalt?

in reply to: Kaal optimaalseks #102819
    Pec
    Member

Suur tänu painkiller!

Just nii ma enne pausi tegingi, nii ca 2 aastat jutti. Nüüd uuesti alustades mõtlesin, et prooviks midagi muud. Ja keegi siin foorumis soovitas alustajale sellist kava.

Samas lugesin siin ühest spestilisti artiklist, et peale trenni 30-40 min madala pulsisagedusel aeroobset on selge lollus, muul ajal ei pidavat siis rasv enam põlema. Samas olen saanud üheseid soovitusi-peale trenni aeroobne.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)