Peach
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Peach
Memberastu siis minu juurest läbi
Peach
Memberaitäh
“>Peach
Memberkui lihtne moodus kaalu alandamiseks oleks välja mõeldud, siis oleks kõik saledad!
aga edu selle mooduse otsimisel , ütle mulle ka kui leiad
Peach
MemberTäis kõhuga võttes ei tohiks mingit erilist tunnet olla. Aga kui on, ära kassile küll anna
Anna kellelegi teisele.
Mulle võib ka anda

Zhenzhenni, kofeiini ja epigallokatehhiingallaadiga on see lugu, et neid ei ole kunagi liiga palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelikult….säästame kassi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui sa tõesti huvitatud oled, siis on see purk sama hästi kui sinu! asotsiaalid sellest vaevalt mingit rõõmu tunnevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peach
Memberjust see toitumise osa ongi kõige raskem…
aga eks ta õige ole, tuleb kätte võtta! vaatan, mis personaaltreener räägib. Kui kahtlane tundub, siis tellin siit ka ja hakkan võrdlema
Peach
Memberkõik kalad on head
va skumbria…..üldiselt kõige paremad kalad on kodumaised omapüütud ahvenad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peach
Membermul selline kava on olemas, mis jõusaali treener tegi! aga see puudutab esialgu vaid treeningut. toitumise kohapealt peaksin vist temaga uuesti ühendust võtma. mul on millegipärast selline eelarvamus, et inimene, kes minuga on silmast-silma kohtunud, oskab kava mulle sobivamalt koostada
Peach
Membertänan hea nõu eest, proovin siis veel korra ja kui ikka paha hakkab, siis annan naabri kassile
Peach
Memberaga terve muna ei koosne ju valgest?
Peach
Membervererõhk on pigem madal! üldselt siiski normaalne
Peach
Memberühes munas? ma pakun, et 3-4g!
kui 100g munavalges on 10g valku. keskmine muna kaalub 60g. pool selle massist on valge…siis tuleb 3-4, eks?
mul pole matemaatika tugevam külg
Peach
Memberpõhiline on see,e t kui ma kapsli võtan hommikul näiteks, siis just sama päeva õhtul tekib veider tunne ja järgmisel päeval on selle jätkumine garanteeritud.
aga kui targemad nüüd ka koostist vaatasid, siis…pole ju midagi kahtlast?
Peach
Memberno ei ole ülitundlikkust, ma olen üldse suht tundetu inimene! ainult niklile olen tundlik, aga seda ju pole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise lugesin ka edasi- ja tagurpidi, ei midagi. meditsiiniharidusega inimene küll, aga midagi kahjulikku enda jaoks ma sealt ei leidnud!
tundub, et pean lihtsalt leppima tõsiasjaga, et kasutu ost oli

Peach
MemberQ.N.T® Stack Force- oli selle nimi….
iiveldus ei tohiks ju ikkagi normaalne olla? sellise tundega pole võimalik küll süüa(peaks iseenesest kehakaalule hea olema eks
Peach
Memberma ei hakka uut teemat tekitama ja kasutaksin võmalust küsida…
tellisin peale pikka uurimist endale ühe rasvapõletaja mille nime ma vist öelda ei tohi?
se selleks, kahjuks olen saanud sellest ainult 4 kapslit võtta, sest järgmisel päeval on nii paha olla…..iiveldama ajab ja nagu kramp oleks kõhus. kuigi olen võtnud 1päevas ja normi ületamisest ei saa juttugi olla.
nüüd pole julgenudki enam võtta!
kui keegi oskaks mulle olukorda valgustada, siis oleks väga tore
AutorPostitused