Skip to main content

Payton

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõutõmme #35712
    Payton
    Member

Mul rekord 200kg…aga vanust ka ainult 17 ja kaal 85-86kg…teised võixid siis ka enda vanuse ja kaalu panna:)

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #35322
    Payton
    Member

Säärt tee muidugi jõusaalis ja just pikemad seeriad annavad hüppevõimet juurde!Kuigi kõige rohkem ma soovitax sul mõni hüppeprogramm läbi teha….ntx airalert…mulle andis see umbes 30cm hüpet juurde!

in reply to: Uus maailmarekord lamades surumises #34665
    Payton
    Member

njah….sina äkki oled aga ma arvan,et väga paljud ei ole!!!

in reply to: Uus maailmarekord lamades surumises #34662
    Payton
    Member

http://www.silovytrojboj.sk/video.html minge vaadake….siin kõikide rekordite videod!

in reply to: > Rinnalt surumine < #34317
    Payton
    Member

Mul praegu ei tule midagi rinnalt surumises juurde,äkki olex vaja midagi uut proovida.äkki saadad mulle ka selle programmi….ette tänades!!!payton23@hot.ee

in reply to: Palju keegi rinnalt surub #32784
    Payton
    Member

Rekord on 110kg ja rinda treenin 2x nädalas(esmaspäev püramiid ja neljapäev 4x 8-12-sed seeriad 80-90 kg)-kõige parem on see,et olen 17a. ja jõusaalis käinud ainult 6kuud ja kaal on 80kg.Ja Jaan sul on täiesti õigus-joosta on vaja,ise mängin korra nädalas kossu ja käin jooxmas korra nädalas-siis on kindlalt süda korras!!!

in reply to: vigastus #34179
    Payton
    Member

Kõige paremini aitab Ice Power(jäägeel),mind vähemalt küll aitas ja suht kiirelt kadus valu ära!Ise kasutasin ka capsicami aga sellest polnud erilist kasu,ainult kõrvetas rämedalt.

in reply to: rinnalt surumine #34065
    Payton
    Member

Ma käin Tartus Mv-s,lasen kindlasti üle vaadata ja tänan infi eest(et ma olen noorte seas hea)

in reply to: rinnalt surumine #34063
    Payton
    Member

Ei ma tean täpselt kuhu minna-29nov Eesti MV lamades surumises aga olex hea kui keegi,kes on minu vanune umbes ja käinud mingitel sellistel võitlustel,oskax rääkida tulemustest,siis tean mida oodata!

in reply to: rinnalt surumine #34061
    Payton
    Member

ja vanus on 17

in reply to: rinnalt surumine #34060
    Payton
    Member

Kaalun 80 ja surun 115kg

in reply to: äkki liiga kiire areng on kahjulik #33589
    Payton
    Member

Ei sul on õigus jah,nii noorelt on liiga kiire areng kahjulik,pidi südamele halvasti mõjuma.aga asi selles,et olen 8a. edukalt korvpalii mänginud ja nüüd tuli raske jalavigastus,nüüd sain sellest üle aga mõtlesin,et kasutan vigastust ära ja kasvatan jõudu.ega edasi see areng enam nii kiirelt ei toimi ka,sest kaalu on 77kg ja pikkust 182cm,sellex,et sama kiirelt edasi areneda peax kaal suurenema tunduvalt aga ma olen enda tahtmise saanud ja tugevax muutunud(enda jaox)nii et sügisex loodan mingi 115-120 suruda ja hakkan korvpalli edasi mängima.

Viewing 12 posts - 16 through 27 (of 27 total)