Payton
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Payton
MemberMul rekord 200kg…aga vanust ka ainult 17 ja kaal 85-86kg…teised võixid siis ka enda vanuse ja kaalu panna:)
Payton
MemberSäärt tee muidugi jõusaalis ja just pikemad seeriad annavad hüppevõimet juurde!Kuigi kõige rohkem ma soovitax sul mõni hüppeprogramm läbi teha….ntx airalert…mulle andis see umbes 30cm hüpet juurde!
Payton
Membernjah….sina äkki oled aga ma arvan,et väga paljud ei ole!!!
Payton
Memberhttp://www.silovytrojboj.sk/video.html minge vaadake….siin kõikide rekordite videod!
Payton
MemberMul praegu ei tule midagi rinnalt surumises juurde,äkki olex vaja midagi uut proovida.äkki saadad mulle ka selle programmi….ette tänades!!!payton23@hot.ee
Payton
MemberRekord on 110kg ja rinda treenin 2x nädalas(esmaspäev püramiid ja neljapäev 4x 8-12-sed seeriad 80-90 kg)-kõige parem on see,et olen 17a. ja jõusaalis käinud ainult 6kuud ja kaal on 80kg.Ja Jaan sul on täiesti õigus-joosta on vaja,ise mängin korra nädalas kossu ja käin jooxmas korra nädalas-siis on kindlalt süda korras!!!
Payton
MemberKõige paremini aitab Ice Power(jäägeel),mind vähemalt küll aitas ja suht kiirelt kadus valu ära!Ise kasutasin ka capsicami aga sellest polnud erilist kasu,ainult kõrvetas rämedalt.
Payton
MemberMa käin Tartus Mv-s,lasen kindlasti üle vaadata ja tänan infi eest(et ma olen noorte seas hea)
Payton
MemberEi ma tean täpselt kuhu minna-29nov Eesti MV lamades surumises aga olex hea kui keegi,kes on minu vanune umbes ja käinud mingitel sellistel võitlustel,oskax rääkida tulemustest,siis tean mida oodata!
Payton
Memberja vanus on 17
Payton
MemberKaalun 80 ja surun 115kg
Payton
MemberEi sul on õigus jah,nii noorelt on liiga kiire areng kahjulik,pidi südamele halvasti mõjuma.aga asi selles,et olen 8a. edukalt korvpalii mänginud ja nüüd tuli raske jalavigastus,nüüd sain sellest üle aga mõtlesin,et kasutan vigastust ära ja kasvatan jõudu.ega edasi see areng enam nii kiirelt ei toimi ka,sest kaalu on 77kg ja pikkust 182cm,sellex,et sama kiirelt edasi areneda peax kaal suurenema tunduvalt aga ma olen enda tahtmise saanud ja tugevax muutunud(enda jaox)nii et sügisex loodan mingi 115-120 suruda ja hakkan korvpalli edasi mängima.
-
AutorPostitused