Pavka
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Pavka
Memberolen suur arbuusi armastaja. varemalt (vahest ka praegu) lahmisin õhtuti mõni aeg enne magamaminemist sisse 2-3 kg. arbuusi. selline teguviis on …? st. on sellel rohkem halbu külgi kui häid (neerude puhastamine).
Pavka
MemberTavaline Tere lahja vanilja kohupiim. Kui panna 250 ml. piima ja 125 g. kohupiima, tuleb nagu keefiri taolise paksusega. Mul oli seal ka 2 munavalget.
Pavka
MemberKohupiima võin panna vabalt muna asemel rohkem. Kuid on mingi norm, keskmine kogus kui palju peaks ööks valku oma kehasse varuma? Kaalun mingi 80 kg, kuid pole ammu kaalunud ja olen mõni aega trenni juba teinud.
Pavka
MemberBirma ja muude linnade-maade toodangus kahtleks ka ise, kuid kas siis talleggi toodangut tasuks ka umbusaldada?
Meie kanad munevad ju kohapeal ja ma loodan, et kontroll on võrdlemisi karm. Teoreetiline võimalus batsill saada loomulikult on.
Kas siis muna välja jätta ja millega see asendada, sest selles on paras kogus valku? Ära keeta ja blenderisse panna?
Pavka
MemberToorest valget jah. Kollaseid ei viska ära. Samalaadset segu on Stokis müügil? Mis maksab?
Aga sellina jook enne magamaminekut iseenesest on OK?
Pavka
MemberÕhtusöök on kella 20:00 paiku ja vajalikke aineid enamvähem täis.
15 -30 min. enne magamaminekut 23:00-23:30 teen omale koksi: 200 ml. väherasvast piima, 125 gr. väherasvast kohupiima, 2 munavalget ja maitseks supilusikas mett. Kõik blenderisse ja saab ca. 0,5 L suht maitsvat jooki.
Valku peaks olema ca. 40 gr.
Mida pädevamad sellest arvavad?
-
AutorPostitused