PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PaulR
Memberkuna eilseid pilte võib näha ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberVideos oli tegu tuntud Leedu jõutõstjaga, kes teebki jõutõmmet nii nagu tunduks, et selg on kõver. Tegelikult on tal alaselg fikseeritud ja paigas, ülakeha aga kallutab kumeraks, et tõmbemaa lüheneks. Kuskil rääkis ta sellest lähemalt, aga igalühel ei soovitanud sedaviisi proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selleks on väga tugevaid kõhulihaseid vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Memberjõutõmme tundus suht vägistamisena, aga muidu päris tubli tulemus!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu!PaulR
MemberTore, et jäädvustad oma tegemisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas on harjutus trossidel istudes, kuidas mõjub ja kas paremini kui püsti ? Pole ise proovinud.Kuule natuke teistmoodi võtab küll, vahelduseks on täisa hea, soovitan proovida
Membertänud , varsti ongi Kõrvekülasse asja ka

Memberei usu väga, et kreatiinis asi on. Kala süües hakkab ka pea valutama?
PaulR
Memberjah, jõutõmbe tehnikat peame marioga veel natuke lihvima
MemberColeman teeb ka nii jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tegelikult lugesin kunagi M&F -ist Arnoldi soovitust teha 3/4 amplituudiga kordusi rinnale surumises ning hakkas meeldima ja teen siiani sedaviisi. Kui raskus on suurem siis lukustan üleval ära ja puhkan natuke, aga enamasti teen nii jah
Ainus mis muudaks, oleks hantliga kukla tagant surumise amplituut, kitsalt surumises ei näe mõtet vastu rinda lasta, koormab liialt küünarnukke ma leian.Mulle lihtsalt sobib nii kõige rohkem…
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Membersõnad läksid sassi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole varem sellist kogemust olnud, tuleb harjutada !
MemberNalja peab ka saama jah, aga kuskil on piir ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga kutsun üles tiimikaaslasi rohkem informatiivseid postitusi tegema, et oleks ka mida lugeda 
Rääkige rohkem söömisest, raskustest jne, numbrid on need mis rahvast huvitavad. Tooge välja mõni tähtsam harjutus kus olete progresseerunud ning mis on teie arvates mainimist väärt, tehke pilte ja videosid !
PaulR
Memberteema hakkab vaikselt käest ära minema, liialt palju rämpspostitusi on tekkinud…(minu arust ) võiks rohkem teemakohaseid postitusi olla! Informatiivseid poste on väga vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Member
Väga võimas !veebruar 2, 2012 at 7:38 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #229536PaulR
Member1 võimalus : http://www.upload.ee
Memberpeale trenni. 5g päevas, igapäev 5g. Vabal päeval võib 2,5g ka võtta…
PaulR
MemberLugu kärab küll ma usun !
Panen siia paar pilti meenutamaks mu eluvormi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olid ajad !

-
AutorPostitused