PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PaulR
Member100g veega ainult?
PaulR
Member39+ trenni jaoks jah natuke paljuvõitu

Ise tegin aasta alguses 38,2-ga veel korraliku rinnatrenni ja uusi rekordeidki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis aimasin, et pole just päris õige tunne ja koju minnes kraadisin. 37+natuke on koguaeg trennis käidud, ei suuda lihtsalt vaos hoida looma endas 
PaulR
MemberLekkinud on infot, et Rainer on tagasi Planetis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberValku tasub ikka tarbida, osta siis seda kust tahes…. Poode on palju, fitshop nt siin samal lehel lausa…
Ma arvan, et sellega panid mööda kui väitsid, et valgupulber kahjustab rohkem tervist kui muu toit. Ma väga ei usu, et seal midagi nii kahjulikku on. Iga asi siin elus on kahjulik kui nii võtta… isegi leib pidi vähki tekitama jne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Membermis moodi valk või massilisaja tervist kahjustab? Massilisaja pole muud kui valk kuhu on lisatud suhkruid ja vahel ka vitamiine ja kreatiini nt…
PaulR
Membermis sind täpsemalt vaevab?
??:”>PaulR
Member31.mai 2012
Minu hirmus unenägu.
Ausalt öeldes olen sarnaseid unenägusid näinud ka varem, aga teised ei ole nii selgelt meeles kui viimane üllitis. Selles suhtes, et olime Eesti koondisega jälle mingitel võistlustel- usun, et euroopa MV-l kusagil Serbias või mõnes selle naaberriigis ning koondises olid lisaks minule ka Ott, Arnold Tokko, ning Esta Pilt ühe oma sõbrannaga, kellel olid veel kirevamad juuksed. Segastel asjaoludel sain kusagilt endale võistlusgrimmi, mis oli vana hea Dream Tan purgis ja avastasin, et seal oli ainult näpuotsa täis grimmi ning määrisin seda endale peale. Suureks üllatuseks avastasin, et see asi, mis ma endale peale määrisin, oli hoopis mingi tatt ja kui täpsemalt meenutada, siis mingi kaja ütles, et Oti vaseliin. Loomulikult olin paanikas, et kuidas ma nii lavale lähen ning lisaks kõigele ei olnud mul ka võistlusnumbrit! Teadsin täpselt, et Arnold Tokkole ei ole mõtet murest rääkida, sest tema läheb lihtsalt närvi ja mitte midagi enamat. Tormasin siis võistluspükste väel mööda linna ringi ja järsku oli minu käes telefon, millel oli ainult 4 nuppu ja üritasin suure hädaga Otile helistada, aga keegi vastas mulle vigases eesti keeles, et telefon on välja lülitatud ja siis ma juba ronisin kusagilt üle aia ja vaatasin, et mingid paabulinnud istuvad pargis minu poole seljaga ja siis avastasin, et Esta pilt oma sõbrannaga ning Estal oli veel enam-vähem soeng, aga tema sõbrannal olid mingid rämedad neoonkollased tutid peas ja üldse väga kole naisterahvas, mille vaatamisest võivad normaalsel heteromehel erektsiooniprobleemid tekkida ning siis ma palusin Estalt abi, aga tema ütles, et mine niisama lavale ja kui ma lavale läksin, siis oli kogu üritus läbi. Mingi poola treener käis veel ringi, endal vunts püsti nagu morsal ja siis ma leidsin mingi soki, mille sees oli veel mingi sokk ja selles olid 100 000-sed rahatähed, aga mis riigiga tegemist oli, jäi ikka selgusetuks. Ühesõnaga täiesti haige unenägu!
see annab ainult märku sellest, et peaksid ulmekirjanikuks hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Memberkasuta google otsingut
PaulR
MemberÜritan ka tulla
PaulR
MemberTean Paul, olen näinud kuidas Sa teed, aga kas on tõesti vaja vaielda 2 lk selle üle kuidas ma kükki teen?
“>Nagu ütleb vanasõnagi : “kus viga näed laita, seal tule ja aita”. Keegi ei vaidle, siin pole lihtsalt midagi vaielda. Hea, et video panid vähemalt, nüüd on selge kõigil. Ja nagu mu vana matemaatikaõpetaja tihti ütles: “Santi ei saa sundida, kui sant ei taha kõndida”
PaulR
MemberPm saab kükki lasta 2 moodi, nii et kaldud ette ja koormus langeb rohkem põlvedel(nagu videos) ja nii, et liigud alla puusadele rõhku pannes. Viimasel juhul jäävad põlved pm paigale ja reis liigub – nii on võimalik teha ka sügavat kükki.
Kui vaja, siis ma võin näidata, see nõks on väga lihtne tegelikult
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnadega raske seletada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberKeegi ei käse samamoodi kükkida nagu teised, andsime nõu vaid nö… Iga ühe oma asi kuidas teeb lõppude lõpuks.
Natuke enda tegemistest ka :
Täna võtsin osa gümnaasiumidevaheliset Tartu Forseliuse rammuehe võistlusest. Saavutasin siis I koha ja 4 alavõitu 5st

Jõutõmbes panin algraskuseks 180kg, millega juba olin alavõidu teeninud:D mõtlesin, et enda testimse ja meelelahtutuse pärast teen siis 2 katset veel ikkagi, 200kgx1 ja 215kgx1 varuga kõik, tunde järgi kuskil 225-230 peaks üles tulema, kitsalt siis…
Aga kuna ma olen siiski rohkem kulturist, siis väga neid jõutõmbe ja küki ühe korduse maksimume ei testi.
Surumine 50kg seistes õlgadele 19 kordust ja kükk 115kg pingile 23 kordust( kuna olin viimane järjekorras, siis tegin täpselt 1 korduse rohkem, et säästa end). Pakkude tassimises 15m (40-60kg) samuti I koht ning III koha sain traktori vedamises, mis kaalus kuskil 2-3t – sealt noppisid paremad kohad suurema kehakaaluga tüübid.
Ning pärast loomulikult otse trenni
MemberAlso, in case anyone hasn’t noticed, we spend 40 weeks in the fetal position (which is basically a full squat) prior to entering this world – do we come out with bad knees?
Every exercise produces stress around a joint – the body then adapts to this stress.
Therefore, not only is the squat – as a closed chain exercise – considered a natural movement pattern with high functional carryover, but it is also a safe exercise if performed correctly (and that includes full ROM!)
PaulR
MemberMa ausõna ei viitsi ja ei ole tahtmist siin vaidlema hakata, kui mul jalg areneb ja ma ise olen rahul siis milles on probleem ??

Usun, et kellegil siin pole probleemi! Teed nkn kuidas ise heaks arvad, me võime aind nõu anda.
Asi pigem selles, et rahvas tahab ka rekordite tõestust näha, mitte pelgalt numbreid! Igaüks võib kirjutada, et on 6x Mr.O v kükib 500kg x 6.
Ma ei väida, et sa ei suuda oma 140×5 vms teha, lihtsalt kui paned rekordeid pidevalt kirja, siis vahest tasub ka mingi video panna, siis rahval teada millega tegemist
MemberRelieefsust on võimalik saavutada ainult rasva% langetamisega, kui suuri lihaseid jalal pole, siis ei tule seda relieefsust ka kuskilt.
Lihtsalt sellep. et oleks selge mis on mis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused