PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2012 at 8:38 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #49719
PaulR
MemberMingiaeg tegin ise ka selle 3 nädalase tsükli läbi ja kükis andis 15kg juurde ning jalg paisus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimasel nädalal oli tunda kuidas põlvedel on suur koormus ja tuikasid vedikePaulR
MemberSoome jah, aga ainult kaheks nädalaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kavatsen seal kõvasti kala püüda ja üritan ka võimalikult palju pilte ja videosid teha oma uue fotokaga
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre rõõmuks lisan mõne kalapildi siia ka, kui trehvab midagi võimast!PaulR
MemberMina oleksin tulija arvatavasti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pidime Taneliga minema täna kella kaheks trenni !PaulR
MemberEi käi vist:D kõik söövad hamburgereid ja mängivad lotot/jagavad facebook
is asju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
PaulR
MemberVäga võimas ahven
ja väga haruldane juhus, vähemalt Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberTabav pealkiri
Igatahes mina ja Tanel täna 16.00 aeg saalis!PaulR
MemberNutta pole põhjust
järgmine kord paremini lihtsalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Memberõlad mul liiga kõrgel natuke… 5+ Imrele igatahes, et nii kiiresti viimasel ajal pildid üleval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberPalju sul hetke rekord on rööbaspuudel?
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberTäna tegin siis 2 trenni: jõusaalitrenni ja bodypumpi. Jõusaalis ikka universaaltreeningu, aga suurema koormuse täna bicepsitele. Lamades surusin 140 kg x 4, aga kuna olin jõusaalis üksinda, siis ei julgenud rohkem punnitama hakata. Rööbaspuudel ei ole hetkel motivatsiooni uusi rekordeid tegema hakata, sest muidu jälle oleks paljudel kaagutamist ja ausalt mingu mutiauku või mingisse teise auku. Mina ju ei lähe kohe kirema kui näen kedagi kuskil jõusaalis suure käega, et “Sa ei ole kulturist, sest sul ei ole piisavalt palju reljeefsust ja EM-il sa saaksid 0 punkti!” See on veel läbi lillede öeldud ja “ma ei taha kedagi solvata”. Ja ega ma maapealne jumal ei olegi. Teen oma trenni vastavalt võimalustele ja sean endale põnevaid eesmärke, et sädet sees hoida.
Homme varahommikul Tallinnas järjekordne bodypumpi koolitus ning usun, et midagi väga ärevat ei tule enam- viimase 5 aastaga on kavad hakanud korduma ning mõned harjutused isegi 99% ulatuses. Vahelduseks vähemalt teistsugune muusika ning teises järjestuses seeriad. Programm iseenesest hea ning kuuldavasti sügisest peaks Les Millsil veel mitmeid uusi stiile tulema. Ok, ma nüüd vaikselt magama. Homme äratus juba kl 05:30 ja kui lõpuks Tallinnasse jõuame, siis tore vaadata, kuidas pealinna treenerid tulevad padjanäoga ja kurdavad, et pidid juba kl 09:15 ärkama!
juuni 12, 2012 at 4:23 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #76685PaulR
Membertundub nagu suitsukana?
PaulR
MemberSelleks tuleb treening ja toitumiskava lasta koostada, ei tasu loota, et keegi seda siin täiesti tasuta teeb heal tasemel. Tavaliselt lastakse oma toitumist muuta või treeningkava, aga sul pole ju kumbagi.
PaulR
Memberpalju gainbolicu 1 annus on? 100g vett lisades peaks välja tulema sealt heal juhul pudingu laadne ollus, mitte kokteil?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Memberhommikul näiteks mune rohkem ja õhtul 80g kanaliha asemel pigem 200+, spagette võid julgelt vähemaks võtta, eriti kui eesmärk rasva vähendada?
PaulR
Memberproovi erinevaid kätelaiusi, kitsalt, õlgade laiuselt ja laiemalt.
AutorPostitused