PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PaulR
MemberPS. Mis alaesindaja ma olen siis? Käin korduvalt kergejõustiku võistlustel. Käin korduvalt erinevatel pallimänguvõistlustel (korvpall, jalgpall, võrkpall). Käin kulturismis võistlemas. Käin jõutõstmises võistlemas. Isegi ujumises olen võistlemas käinud, kui see ka läbi käis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma arvan, et sedasi edasi tegutsedes oled sa igal pool keskmisel tasemel, kõiki korraga tehes ei jõua tippu küll ühelgi neist aladest. Tipuks ma ei loeks siinkohal Eesti Meistri tiitlit või mingit Valgamaa tšempioni tiitlit nt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberIse oled ka kulturist, kel on jõudu ja võiks seda kasutada jõutõstmise võistlustel. Mariusel sama asi, aga kuna asjaoludel ta lihtsalt jõudis enne jõutõstelavale kui kulturismi lavale. See ongi teid eksiteele viinud. Kui Marius oleks olematu vormiga laval ära käinud ja edasi jõutõstmises võistelnud, kas siis mõtleksite teistmoodi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No võiks jah, aga siis ma oleks ikkagi ju jõutõstja JA kulturist. Vähemalt mina näen asja niiviisi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberMotivatsioon ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ta ei ole jõutõstja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Me ei harjuta isegi jõutõste tehnikat, sest ta ei ole jõutõstja. Eesmärk on liha peale kasvatada. Treeningkava on ülesehitatud lihasekasvatamisele suurte raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Sügisel on Mariusel viimane hooaeg jõutõstmises ja siis ainult lavalaudadele. Kui jõutõstmises välja, siis ainult RAW võistlustele, kuhu võib-olla panen ka oma tüdruku võistlema. Varustus on ju nõrkadele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Pole kunagi ka spets jõutõste trenni teinud. Pole kunagi kumme kasutanud, kette vms. Varustuse trenne teeme enne võistlusi 2-3 tükki, et mitte häirida tavapäraseid trenne. Isegi seeriatevahelised puhkused ei veni üle 2 minuti (isegi 5×5 tehes).
PS vol2.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa ise peaksid ka teadma, et jõud areneb hästi kiiresti alguses. Ja jõutõstmise võistlused on selle pärast, et kodus mitte tühja vahtida ja lisaks on võistlemine huvitav ka, eriti kui veel saab kõrgeid kohti ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihas kasvab aeglasemalt ja selleks võtsime aasta aega, et mitte teha seda viga mida ise tegin… pool aastat käisin trennis ja juba lavale olematu lihasega.Pole jõutõstja, aga võistleb korduvalt jõutõstevõistlustel?
Siis pole ka samahästi nt ujumises Eesti Meistri tiitlit omav isiksus “ujuja” ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kunasest siis saab lugeda kulturistiks või jõutõstjaks? Mitu korda võistlema peab enne ?E: ei näinud, et Kirp ette jõudis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga huvitav oleks teada ikkagi, et mida Sarge täpsemalt mõtleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberPaul ütles, et temal Kirbuga nalja ei ole!

Keegi peab ju tugev ka olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirp kuna Tartusse jälle? Võiks seekord koos teha ühe trenni?PaulR
MemberSeda küll jah, aga 170kg surumises on juba päris arvestatav raskus. Et sellist numbrit saada, peab mees olema ikka regulaarselt jõusaali külastanud… Ainult aerutamisega vaevalt 170kg surub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Membersurumine 170 ja kükk/jõutõmme 130/150 ? Kas “natuke” balansist väljas pole?
PaulR
MemberMa arvan, et tasub ikka vööd kasutada, milleks riskida? Ise tunnen küll, et seljal on ka päris arvestatav pinge seda harjutust tehes.
PaulR
MemberVäike trapetsivideo. Aktiivsetele tehnikakriitikutele olgu öeldud, et 200×12 tuli puhtalt

PaulR
MemberEile sai ikkagi päris korralikult lammutatud ja otsustasin ikkagi looma välja lasta lõpus.
Raskus oli harjumatu ja ehmatas natuke ära, peab veel proovima! Tavaliselt ma nii raskeid kükitrenne ei tee, aga seekord oli vaja kõik välja elada…
PaulR
MemberTäna 17.30st saalis, mina teen selga ja biitsa, Paul jalga. Taneli kohta ei oska öelda, ilmselt teeb ta vahepeal salatrenni

Tanel on maru salajaseks jah muutund viimasel ajal

Üritan täna räigema kükitrenni teha kui tunne lubab, kui midagi märkimisväärset peaks korda saatma, siis vb kajastan siin ka!
Keha peab kuulama, kui ikka tunned, et ei peaks täna seda viimast seeriat nii rämedalt lammutama, siis tuleb tagasi hoida!
PaulR
MemberNaisevahetuse võid ka ära proovida. Tuju läheb paremaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vaevalt küll, paremat naist annab otsida… Eks igaüks arvab mida tahab, aga hea naine enda kõrval on kõige tähtsam, see on kindel!
PaulR
MemberKus nüüd inetu mees võtab sõna usinasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka hea vahest kommentaare kuulda, proovin vb selle jalavahetuse teema ka ära .
PaulR
MemberKui fotograaf asub seal kus ta asub, siis pole ilmselt mõtet nii taha kallutada. Ma ei näe ühelgi lailihas eest pildil su selga vapsee.
Aga õlg, triitseps tunduvad head, selg ka(kuigi üks pool on ebasümmeetriline?), rinnal pole viga, jalast rääkimata.
Kui ma nüüd õigesti aru sain, on sul veel 2-3 aastat aega juuniorites lammutada. Mida sa kindlasti ka teed, nii et juppe lendab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

No nüüd 16. okt saan 20 jah, et siis aega on veel küllalt

PaulR
MemberRahvas nõuab rohkem pilte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vahepealsed juhtumid on kaalus ja jõunäitajates paar kg tagasi tõmbanud, aga üldiselt ikka ülesmäge vaikselt…
PaulR
Memberaga milline on alkoholi mõju kreatiini kuurile.
vahel saab nädalavahetusel võtta viina vm. (u. 1 kord kuus), aga võtan peale jõusaali hera80,dextro ja kreatiin
Kas see on siis kahjulik, et nullib ära põhimõtteliselt selle ja kasu pole midagi.
Kunagi lugesin kuskilt, et 2 õlle võtmine pm nullib kreatiini kuuri, ma ei tea kas vastab tõele?
kunagi kuskilt… mida iganes veel välja ei mõelda oma peakeses
AutorPostitused