PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PaulR
MemberVäike küsimus : et kas kellegil on jan tana grimmi jaoks õli anda? Imrel äkki on üle?
PaulR
Membermina oleks kindel tulija!
Paul-Eerik Rosenberg (1) inimene
PaulR
Membermis kell võistlejad sealt üldse ära saavad?
PaulR
Memberkoos minna oleks ikka parem, juhul kui on võimalik muidugi.
PaulR
MemberOk, püüa siis kolmapäeval kl 15:00 kohal olla! Tulen selleks ajaks ja teistele huvilistele ka sama info- alustame kl 15:00 poseerimisõppega.Mul lõppevad kell 14.45 tunnid, et siis jõuan mingi 15.05-15.10 , loodan et ootate ära!
PaulR
MemberKas see mitte kahjulik pole nii kiiresti nii palju alla võtta?
PaulR
MemberKui kõik plaanikohaselt sujub, oleksin ka võistlejate hulgas
??:”> noorte kategoorias siis!PaulR
MemberOh mind ajameelset!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuna mul sai esmaspäeval, 30-dal augustil ootamatult riigisektori puhkus läbi, siis asusin teenistusse ja igal ajal ei saa enam spordiklubis liikuda. Olge head, püüdke võimalusel ikka siin seda informatsiooni kasvõi 1 kord päevas jälgida. Järgmised pildistamised teeme täna, neljapäeval kl 16:00 ja 03.septembril kl 16:30. Eilsed pildid on juba lisatud orkuti spetsiaalsesse albumisse kuhu on juurdepääs ainult noorte grupi sportlastele. Loodan, et hr Raud koos Daneliga üllatavad fotograafi oma hea vormiga siis kas täna või homme! Teistele ka teadmiseks, et olen täna õhtul 16:00-18:00 Fittest Tartu saalis ja kui on tekkinud küsimusi, täpsustusi, siis andke teada!
Kohtumiseni!
“>PS: ma Paul-Eerik mitte Hr.Raud:D reedel tulen siis 16.30 -ks . Päevajooksul vaatan foorumit ca 5 korda vähemalt:D
PaulR
MemberSiinkohal vabandan tuhandete noorte kulturistide ees! Veel 15 minutit enne 16:00-i panin kõik asjad valmis ja tormasin autosse ning siis selgus tõsiasi, et minu hoolealune ei lähe enam käima. Istusin siis tipptunnil kesklinnas ja ootasin abivägesid. Võimalik, et ühes tunnustatud Eesti tanklas on mulle diisli asemel bensiini pumbatud, aga asja uuritakse. Püüame uued pildid teha kolmapäeval, 1. septembril kl 17:00. Siis peale aktust saate kohe enda vormist hea ülevaate.mis värk on? mina orjenteerusin krupivenna Daneliga selle kellajärgi 1 sept kell 17.00 , olime kohal juba kell 16.30. Kool lõppes kell 12 ja sellest ajast saadik passisin linnas lakke, ja nüüd vaatan et uus aeg on pandud kell 16.00 -iks, aga seda on võimalik lugeda alles 18 min enne kella 16.00 . Iga 5 minuti tagant just foorumit ei külasta :S
PaulR
MemberKuidas siis kooli-inimesed saavad käia kui 8-17 ni???? Gümnaasiumis vaevalt tunnid kell 12 lõpevad:D ja 4 tundi linnas pargipingil oodata 8 ni pole ka tore:D
PaulR
MemberKES EES- SEE MEES!Täna, kolmapäeval 25.augustil 2010 kl 16:00 toimub järjekordne spordirahva pildistamine: vabaseisud ning soovi korral ka kohustuslikud poosid edasijõudnutele. Püüdke kohal olla!
Olin täna poole neljast seal aga sind ei näinud küll kuskil…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 15.30-17.30PaulR
MemberImre kas pildid on juba üles pandud kuhugi?
PaulR
MemberTere, kui võimalik siis sooviks ka kava, käin hetkel 4x nädalas, olen käinud 1,5+ aastat, kaal 77-78kg, pikkus 180cm, surumise max 105kg hetkel. Sooviks siis surumist arendavat kava! aitäh! asmpaul112@hot.ee sooviks siis vist 80% kava sest pole seda proovinud.
PaulR
Membersuur tänu vastuste eest. Küsisin Kalmuselt ka, ta ütles et midagi keelatut pole ja võin julgelt kasutada
PaulR
MemberKui massi kasvatad siis paha ei tee, aga tasub tavalist toitu siiski eelistada. GainBolic pole midagi muud kui toidulisand, pulbrikujul süsivesikud-valk…EDIT: Okei tutvusin tootega ja seal kreatiin ka siiski sees, aga see ei muuda suurt midagi. Soovitaks ainult peale trenni võtta(kui raha liiga palju ei ole)
okei, saan aru. Varem ma võtsin valk+kreatiin+süsivesik ja nüüd ainult trennipäevadel siis gainbolicut. seal küll kreatiin sees aga kuidas see mulle nagu mõjuda võib. Kas pigem hästi või halvasti sest kreatiini seal suhteliselt vähevõitu? äkki peaks kreatiini juurde ostma? mis arvate
-
AutorPostitused