PaulR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PaulR
MemberToon välja oma eelmise aasta arengu – 2010-2011. Terve aasta verd higi ja pisaraid ning muutus on märgatav

olin ikka kole küll või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ise ei saanud siis midagi aru 
Järgmine EMV on siis minu jaoks 2013 nagu maininud olen, mitte 2012 !
PaulR
MemberTa on praegu juba tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käib hoolega trennis ja proovib ka toitumist jälgida 
PaulR
MemberAga noh mida mina ka tean, eks vanameister teab ise mis meetmeid kasutab
PaulR
MemberMa vaatan, et sa teed vist peaaegu iga päev rinnalt surumist?
Julgeksin soovitada ühte 5×5 harjutuse kalkulaatorit, kus sisestad oma 1 korduse maksimumi ja teise lahtrisse paned nii suure ühiku, kui palju on võimalik selles saalis raskust tõsta. ( Eedenis siis 1,25kg+1,25kg = 2.5kg). Kava põhimõte on siis selles, et 1 nädal on suurem raskus ning järgmine nädal on tiba väiksem raskus, siis jälle suurem jne…
Olen ise ka seda proovinud ja töötas siiani proovitud kavadest kõige paremini !
kalkulaator : http://joeskopec.com/five.html
detsember 25, 2011 at 2:06 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #271107PaulR
MemberTänud fittide eest Ott! Meeldiv jõuluüllatus
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja võistlemisest niipalju, et jätan võibolla 2012 EMV vahele, aga 2013 olen kindlasti platsis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks näis mis elu toobPaulR
Member
PaulR
MemberVaatasin neid pilte ja kui sellised vastu on, siis prooviks kindlasti ära.
Hakkan siis valmistuma.

PaulR
MemberÕige! Mida rohkem igasuguseid võistlusi toimub seda parem, kuidas siis veel on võimalik konkurentsi tihendada ja areneda ?
PaulR
Memberkrt:D ma alles poosi sisse võtmas… ja grimmi pean teinekord teisiti kasutama… ei jäänud rahule :S
PaulR
MemberTsau!
Kas homme – 24.10.11 toimub tund? Kui toimub siis mis ajal umbes ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
MemberTsau !
Pole nüüd tükk aega Imret näinud ja tundi pole ka jõudnud… Homme olen kindlasti kohal!
Täna hommikul tegin ka kerge vormikontrolli ja mõtlesin, et illustreeriks seda teemat ka 1 pildiga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile sai väheke veini ka võetud, aga söögiga pole veel patustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 18, 2011 at 6:19 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318052PaulR
MemberImre Vähi – klassika -180cm #1
Marti Taru – klassika -180cm #3
Rain Kuusnõmm – kulturism -70kg #6
Raigo Kuusnõmm – kulturism -80kg #5
Ott Kiivikas – kulturism -90kg #1
PaulR
MemberPanin just fotoka valmis… Täna kl 15:00 on järjekordne poseerimise tund+ võimalusel ka teeme paar harjutust bodypumpi programmist. Võistlejad võtavad kaasa võistlusriided! Arvestage, et järgmisel pühapäeval tundi ei toimu- olen siis Põhjamaade MV-l
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma täna kahjuks tulla ei saa, kuna pean sünnipäeva pidama sugulastega kodus täpselt sel kellajal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kolmap. olen kindlasti kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PaulR
Member11.oktoober 2011Paari sõnaga.
Hommikul tegin kerge jõusaalitrenni ning bodypumpi. Õhtul üritasin Võrtsjärvest kala kätte saada ja ühe haugipoisi isegi sain ning siis avastasin, et olin lõunatuulega Võrtsjärve lõunatipust triivinud mitme kilomeetri kaugusele ning terve tänase õhtu tegelesin kummipaadiga tagasi sõudmisega- nii umbes 3 tundi järjest. Kumm on päris tühi ja nüüd on RECO2 ja HT-R suurimad sõbrad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kohe-kohe algab minu lemmikseriaal “Kalevipojad”. Vaatan telekat ja tunnen kindlasti rõõmu ka PROMIX-st üle pika aja! Pisitütrel ilmus täna esimene hammas ja oh kui palju rõõmu sellest kõigile asjaosalistele!Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ulme vend oled ikka Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju kala kaalus kah?PaulR
MemberVorm on terav nagu samurai mõõk aga alukad on feil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>haha
alati pole võistluspükse käepärast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused