Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberPalju õnne !
veebruar 9, 2011 at 2:41 p.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #289378Paul.K.
Memberigatahes mina ostsin omale Do-wini omad kuskil 875.- eegu eest, veel paar kuud tagasi. Sai soetatud Tamma spordist.(http://tammasport.ee/).siiamaani olen igatahes väga rahul, kuigi tellimuse peale käib asi ja võibolla tuleb mõned nädalad oodata, aga hind mitu korda odavam, kui adidasel ja nikel, ja kui nr või midagi ei sobi siis vahetavad ümber .Kas see leht ongi selline,et neile tuleb kiri saata toote sooviga,sest kodukal ei ole nagu pilte toodetest jms ju ?
Paul.K.
MemberLoe jah seda,see on üsnagi õpetav artikkel.Isegi mina sai sealt osasi nippe millele rohkem tähelepanu pöörata. Just näiteks saa,et enamus teevad püsti seites sääre treeningul rohkem “pumpp”. Seda tegin minagi varem kuid seal artikklis on õeldud,et peaks ka alla tegema paari sekundilise puhkamise ja alles ülesse”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberJa sai mehele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberMinumeelest oli 320kg korralik katse,kang oli lukustatud lõpus,lihtsalt tasakaal vedas seekord teda alt.
Paul.K.
MemberAlex Edward Raus deadlift 330kg fail
Paul.K.
MemberSiim Rast squat 380kg !
Paul.K.
MemberVarsti peaks mingisugune suuremat sorti video ka katsetest ülesse tulema.Küll lisasin Alexi küki video youtubesse.
Paul.K.
Memberok,hüppan esmaspäeval läbi.
Paul.K.
MemberKas teil on poes,seda t-särki olymp´i oma im not human-im mashine ?
Paul.K.
MemberEi kujuta ette palju sul jõudu võib olla aga nende 10kg hantlitega saab teha kodus päris palju asju. Hantlitega saad teha lendamist ja maas surumist rinnale.. Lisaks veel käe erinevaid lihaseid nagu nt biitseps,triitseps jms.Kuigi see 10kg on võibolla ehk liiga vähe sinu jaoks,ei tea ju..
Paul.K.
MemberNüüd, pea 3 kuud hiljem leian ma v-o hingerahu, sest videost näen, et vorm kõige s***m ei olnudki: mõni triip jäi ikka näha ka. Ega ma dieediga endale paksemat selga või laiemat jalga ei kasvata, aga detailid olid kõigest hoolimata isegi näha. Ma ise muidugi tean ka, kuhu vaadata ja mida näha lootsin.Tänan.
Tore,et selle leidsid oli ka lõpuks aeg teades,et elu läheb edasi. Sul tuleviku võistlused veel ees ju niiet ära anna kunagi alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberMis maitsega on Creatine ja kuidas seda kasutada ja millega segada , siin pole kirjas http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/ , ainult kui et 5 g x 4 päevas aga kuidas süüa jne pole ja maitse ka puudu , sooviks abi .Sel polegi maitset… Segada võid mahlaga nt või võid ka puhalt lusikaga kreatiini võtta ja jood vett peale.
Paul.K.
MemberEndal sama asi,et fitid on miinustes… Rebane ehk vaatad üle..
Paul.K.
MemberAlguses vaatasin ka ,et nagu oleks sama mees,aga tol vennal kes seal videos nagu oleksid käed jämedamad.
AutorPostitused