Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberMa isiklikult tarbin Mass Blast American -väga efektiivne asi mu arust.Lihasmasssina on näha silmapsitvaid tulemusi,seda tarbides!
Soovitan soojalt!
Paul.K.
MemberMa isiklikult tarbin Mass Blast American -väga efektiivne asi mu arust.Lihasmasssina on näha silmapsitvaid tulemusi,seda tarbides!
Soovitan soojalt!
Paul.K.
MemberSamas võib ka toidulisandid siis kõrvale jätta,kui tahad lihase piirjooni hästi väljapaistvateks.Mina hakkan end igastahes mingilmääral näljutama enne suve ja siis ka ilmselt midagi vastavat sööma !
Paul.K.
MemberKui ma nüüd õieti aru saan,siis ma arvan ,et see oleneb mida sa jood.Mõned pulbrid ongi mõeldud trenni ajal tarbimiseks,mõned jällegi enne/pärast trenni.
Paul.K.
MemberSelliseid pinke on ka Kaubamajas Spordi osakonnas.
Paul.K.
MemberKergeks jääb siis lase kellegil seljale istuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingil määral ilmselt mõjub ka hantlite lennutamine pikali olles.Ise treenisin kah kunagi ainult kodus ja tulemus on silmapaistev!
Paul.K.
MemberKus sa siis käid kui küsida tohib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selliseid kohti on suhteliselt palju kus ühekorra või kuuhind on väga odav,nt:idakeskus.Asi on ilmselt selles ,et need kohad ei reklaami end ja on üsna tagasihoidlikud .Mõnikord on seal mõnes kohas ikka väga halb treeninguid teostada,sest nt idakeskuses on on asjad väga üksteise otsas ja üleüldiselt on väga kitsas samuti.
Audentese spordiklubi Ritual kohta oskan öelda,seda,et see koht on ikka jah vägagi kallis no mingi 700.- soodustusena veel on vägagi kallis maksta kusjuures see ei pidanud olema väga hea saal kah,käin ise seal koolis ja endale küll see saal ei meeldi.
-
AutorPostitused