Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberTõsiselt usun,et saavutan mõlemat asja aga mitte korraga .
Paul.K.
Memberaga kas svungida võib seljapealt ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah
Paul.K.
Memberküll ma veel söön :
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2009 at 5:33 p.l. in reply to: +Oksjonil on (23-27 märts) Opti-Vites Optimum Nutritionilt #188655Paul.K.
Member320
Paul.K.
MemberEga koguaeg ei jõuta siin foorumis vastata kah,ole teinekord kannatlikum.Kava poole pealt taas seda ,et kaval ei ole iseenesest midagi viga-väga põhjalik jms.Aga põhiline on see ,et toitumine oleks samuti sul korras
Paul.K.
Member300
Paul.K.
MemberOlen juba tükk aega tagasi alustanud..aga eesmainitud leht on jah üsnagi teadmisi jagav
Paul.K.
MemberOn saadaval tavaliselt ikkagi igas toidupoes,maxima,rimi,prisma jne….
Paul.K.
Memberhetkel olen 15 ja kui saan 17 läen võistlustele
Paul.K.
MemberKas on mingi teatud vanuse piirang? ise kavatsen minna veel enne 18 eluaastat kulturismi võistlustele ja i ole leidnud sellist asja et ei tohi,aga no eks see lamades surumine ole üks teine asi kah.
Paul.K.
MemberSamuti on üks väga hea asi banaanipuder,see maitseb hästi ja seda võib ohtralt süüa
Paul.K.
MemberKui süüa õuna või banaani`?ühe sõnaga vitamiine,need ei tee halba
Paul.K.
MemberAga lase emal hakata seda tegema mida sul vaja oleks:)
Paul.K.
MemberIse olen proovinud samuti ühekäega lõuatõmmet,aga ei taha eriti välja tulla,isegi ei saa õlanõksust edasi aga nii et üks käsi toetab saab ilusti ikka mitu tükki tehtud.Mis lihaseid oleks muidu vaja otseselt,et sooritada ühekäega lõuatõmme?
märts 24, 2009 at 10:41 e.l. in reply to: +Oksjonil on (23-27 märts) Opti-Vites Optimum Nutritionilt #188078Paul.K.
Member270 Fiti
AutorPostitused