Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberMiks peaks see teema huumori rubriigis olema ?
Paul.K.
MemberNaerda ja liigutada on mul koguaeg valus kui olen natukene kõhule pinget avaldanud,ja see sp et kõht ei ole mul just kõige tugevam kuigi peaks seda hakkama korralikult treenima sest see mõjutab üsna palju ja ka naistele rannas meeldib see.
Paul.K.
MemberOlen joonud,tänu kasutaja Bib poppa pump soovitusel.Mu jaoks ei olnud midagi hullu,tegin munakollasse kahvliga katki ja jõin ära.Panin klaasi sisse 3 toorest muna,nüüd ei ole taas pikka aega joonud,ei näe tegelt eriti ssel mingit mõtet aga no vahetevahel ikka kui tuju tuleb jms .
Paul.K.
Member18 puhtalt,pealthaardes 9
Paul.K.
MemberMa luban suviti endale peoõhtuid jms.. aga ei näe mingint ilget vajadust alkoholi ja muu sellisse järele..Toitun samuti tervislikult.
aprill 11, 2009 at 5:01 p.l. in reply to: + Oksjonil on (06-10) aprill Fitness.ee kindad randmetoega #173600Paul.K.
MemberHuvitav, miks viimased oksjoni pakkumised ära on kustutatud? “Uskumatu” postituse kohaselt oli viimane pakkumine ju 875
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mu arust on oksjoni ju siis võitnud MWEchamp
Paul.K.
MemberKas tänapäeval korraldatakse kah käesurumis võistlusi veel kuskil ?
Paul.K.
MemberLemmikuid on palju.Jõutõmme,haamer, kükk,rinnalt surumine
Paul.K.
Membervaatan, et mitte ühtegi puhkepäeva sul ei ole. kas taastud järgmise päeva trenniks ilusti ära?Endal tekkis just sama mõte.Kuigi ma arvn, et on hea üle päeva treeningutega tegeleda et vältida ületreenitavust.
Paul.K.
MemberTeeme nii,et soovitame algajale ikka kogu keha treenida,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eino seda kindlasti ikka,mul oligi kirjutatud JMS…. Terve keha treeninguga peab kindlasti tegelema,sest muidu näed välja mingi notšik,kellel jalad all nagu mingid oksad.
aprill 3, 2009 at 4:33 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Daily Formula Universalilt #190124Paul.K.
Member300Oksjon on lõppenud,see lõppes kell 17.00
Paul.K.
MemberKõige pealt kaalulangetamise poolest aja toitumine väga paika endale,siis võid hakata ju hantleid liigutama:lendamine,biitseps,triitseps,küünarnuu lihased jms..
Paul.K.
MemberSiinsamas Fitness kodulehel on kah saadaval erinevaid selja vöid, rihmi jms,ja kindlasti vaata ka powerman-ist.
aprill 3, 2009 at 1:56 p.l. in reply to: Oksjonil on (30 märts – 03 aprill) Daily Formula Universalilt #190082Paul.K.
Member275
Paul.K.
MemberMiks sa aravad et teivashüppega näeb just inimene jõudu?Teivashüpet ei saa võtta jõunäitajana,sest seal on oluline osa ka kogumustel ja selle konkreetse spordiala treenimisel.
AutorPostitused