Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberKui sellinne üritus toimuks nüüd talve/kevade jooksul uuesti siis oleksin isegi käpp.Ei suru küll palju ja eesmärk ei oleks võita vaid lihtsalt maitse suhu saada missugune see võistlemine välja näeks.Vanust on 16 ja kaal hetkel 59kg.
Paul.K.
MemberKohe kindlasti annab surmisel ÕIGE tehnika vägaväga palju juurde.Samuti ka varustus. Kui ei ole surumise tehnika eriline eksperst võta/otsi kaasa keegi kes teab ja jagab asja korralikult.Vale tehnikaga ei jõua mittekuskile kui siis vaid enda vigastamiseni. Ei näe mittemingit mõtet koguaeg maksimuumi proovimiseks ehk naistele läheb see peale küll aga peab ka mõtlema enda ajudega.Ma saan öelda,et mees on tugev siis kui on kükk,jõutumme ja surumine heade tulemustega.
Ise kaalun muidu 59kg hetkel ja praegune maksimuum on kordustega 70×5.SURUMISES plaan jõuda 100+ 5 kuuga
oktoober 4, 2009 at 5:53 p.l. in reply to: Surudes kangiga kaldpingilt.(kysimus harjutuse sooritamise kohta) #224242Paul.K.
MemberSee on jah negatiivne,kui pea on all pool kui jalad.Sel juhul peaks olema pea kangist natukene edasi ja kang peaks minema korralikult rinna ülaosale.
Paul.K.
MemberVõid mahutada selja ja rinna ühe trenni sisse,mis see tund pooltteist ikka seal saalis teha oleks.. Säästad nii enda aega kui ka lihaseid.
Paul.K.
MemberMa kaalusin ka sellist varjanti ,et hakatagi eraldi vasakut poolselt trapetsit järgi treenima,ehk siis hantliga vms. Vähemalt sain siit foorumikaaslastelt julgustust,et mitte muretseda,et tuelvikus kõik veel muutub,aitäh
Paul.K.
MemberMul ongi nii et üks seljalihas vms liigub paremini,nimelt just parempoolne.Vasaku poolega ei ole võikalik ülkdse sellist lihase liigtust tehagi.. Kui parempoolne on pigem on ka trapets näha,aga vasakul mitte.
Paul.K.
MemberMul aitas/aitab bodybuildingu lehel käimine kui motivatsioon täielikult kadunud,ei oska öelda kas ka sul,aga tee proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberMinu iidol
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberKui hakkan maksimuumi proovima siis sumo,kui võtta ette see kui kava harjutus siis klassikaline
Paul.K.
MemberAlustuseks võid võtta ette massitreeningu kava,toit on samuti loomulikult tähtis niiet jälgi mida suust sisse ajad.
Ise soovitaksin toidulisandina Multi Kilo-t ( see ei tarvitse olla kõige parem aga mulle andis küll nähtavalt kiiresti tulemusi ja massi )
Paul.K.
MemberKaal 70kg
Vanus 16
27 tükki 3 seeria peale puhtalt
Paul.K.
MemberJuhe mul ei ole koos peale trenni kuigi ei ole ma võimeline siis enam oma õppetükke tegema kuna kett on tõesti maas ja juba väsimus…
Paul.K.
MemberMina hääl läheb igaljuhul Raidile!
Paul.K.
MemberAndrus Murumetsa rekordid on näiteks järgmised:Rinnalt 120kg
jõutõmme 180
31 lõuatõmmet
sangpommi 24kg 142 korda
32kg 54 korda

Googeldades, ma arvan ,et leiad kindlasti mingi võistluse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kutt Murumets teeb 160kg 10kordust juba niiet 120kg ei ole kindlasti ta rekord