Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberOlen kuulnud sellist asja, et kui lihased on valusad, siis ei tohi peale treenida. Seda kuulsin Spartas ühe siin foorumis tunutd tegija käest, nimesid igaxjuhux ei nimeta, kuna äkki sain millestki valesti aru. Kuigi samas paljud räägivad, et kui lihased valusad, siis just tuleb peale treenida nt aeroobne või nii. Kumb väide on õige?Siis kui lihased on valusad peab tegema mu teada aeroobset sest siis taandub ka see valu. Kui mul olid ülakeha lihased ükskord valusad ja jalatrenn tuli peale siis käsi pingutatdes kadus triitsepsist valu.Minul aitab hoida ära lihase valu,kreatiin(natukene taandab seda valu,mis tekib liigutades )
Paul.K.
MemberEile tegin ise jõutõmmet ja täna hommikul pärast ülesse tõusmist andis ja annab siiani alaselg.See ei valuta otseselt vaid nagu selga tahapoole paintutades hakkab valus,ehk on lihtsalt alaselja lihased valusad eilsest treenist ?
november 10, 2009 at 3:21 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #233605Paul.K.
MemberMinugi poolt edu ! Loodetavasti käheb kõik plaanipäraselt ja Ta saab esikoha tiitli endale !
Paul.K.
MemberSilmaga ütleb ka täpsemini kui selliste aparaatidega….Pigem ütleb aparaat ikkagi täpsemini kui sa oma silmanägemisega rasvaprotsendi !
Paul.K.
MemberTeema algataja peaks sealsest lingi ettekujutluse saama.Nimelt sellise aparaatiga mida pigistada,sirgetel kätel.
Paul.K.
MemberKõige parem oleks vast nii,et annad alaseljale puhkust ja rahu.Saalis võta sellised harjutused mis alaseljale koormust ei avalda eriti.
Paul.K.
MemberPikkus 168cm
Kaal 59kg
Vanus 16a.
Paul.K.
MemberEndal on tekkinud samuti sellinne valu kui olen rööbaspuudel triitsepsit teinud.Pmst kui olen harjutuse lõpetanud siis on kohe valu rinnakorvis ja kestab umbes 2 päeva(sellinne torkav valu ).Mul on see kuidas kunagi, mõnikord on mõnikord ei ole,arsti juurde ei ole veel pöördunud.Ehk on vale haare surumisel olnud vms,ei kujutagi ette nagu.
Paul.K.
MemberVõid süüa end ka paksuks siis ei lükka sind vast keegi enam ümber vaid lükkad hoopis sina teised,aga loodetavasti seda saei taha.Pead toituma tervislikult,kõik jogurtid,kohupiimad ,üldse piimatooted,ja üleüldse kõik on teretulnud kui sa just tõsiselt jõusaali hunt ei ole vaid jalgapallur ikkagi. Sel juhul 4-5 korraliku toidukorda.
Paul.K.
MemberNagu eelnevalt öeldud siis söö rohkem seda raskem on sind pikali ajada.
Paul.K.
MemberOleksin isegi huviline.. Ehk keegi oskaks öelda palju pilet maksaks?
Paul.K.
MemberTehnika ei ole mul vale,kohe kindlasti. Trapetsit treenin 1 kord nädalas ja siis kah kangiga õlakehitused.Varem tegin hantlitega kodus aga raskus jäi liiga väikseks niiet enam kodus trapetsit ei treeni vaid ainult biitsepsit.
Paul.K.
MemberSellist tõmbamist ma kujutasingi endale ette. See treenib hästi ka käsivart
Paul.K.
MemberEndal on jõutsükkel käsil ja käin samuti ainult 2 korda nädalas saalis,sest taastuseks vaja aega. Esmaspäev ja reedel käin trennis
Paul.K.
MemberBiits ei kasvanud endalgi eriti aga kui hakkasin tegema 1kord nädalas,suure raskusega ja max 6 kordust siis hakkas vaikselt tulema.Biits tahab suurt raskust ja vähe kordusi,muidu eriti ei kasvagi ja need kõie jne lõuatõmbeid ei kujuta ise kah ette,kui siis ainult nii et need treenivad käsivart rohkem..
-
AutorPostitused