Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 9:22 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236354
Paul.K.
Member-60kg kehakaalu surumine ei olegi midagi eriliselt suur ikkagi,peab ka järgmises lamades surumisel osalema
Oskab keegi öelda millal umbakudu jälle lamades surumise võistlus tuleb ?
Paul.K.
MemberUue hooajaga tekkis kohe mure, et ei jõua enam lõutõmbeid teha. Vanasti tegin 10-8×4 pluss 10kilone ketas vöö küljes ilusti ära. Nüüd aga ei jõua enam 6 korda ka teha ilma kettaga.No ja mis su mure nagu on ? Pealkiri on et lõuatõmbed lailihasele.Tahad abi kuidas saaks vormi tagasi,et uuesti samapalju tõmmata ?
november 22, 2009 at 3:51 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236280Paul.K.
MemberNagu aru olen saanud siis -60kg kehakaalu mehi polnudki.Seega sellega seoses tekkis küsimus ,et kui oleks olnudki kasvõi ainult 1 võistleja -60kg kehakaalus,oleks ikka see kategooria tehtud või oleks tõstetud järgmisse klassi?
Paul.K.
MemberTolad on need minujaoks kes treenivad valesti(nagu juba siin ennemini mainitud),kellel ei ole korralikku spordivarustust(ainult sokid ja plätud).Ja need kes ei pane raskuseid trenni lõppedes omale kohale tagasi.!
november 21, 2009 at 10:29 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236141Paul.K.
MemberVarsti peaksid tulemused üleval olema jep,aga huvitav ,et -60kg kehakaalu mehi polnudki,vaatasin et regamise nimekirjas olid küll end mingi 3 -60kg kehakaalu meest kirja pannud,kellest ma olin üks.Nüüd tagantjärele mõeldes oleks pidanud minema ikkagi,siis oleksin ainukene olnud ja saanud vähemalt mingigi raua oma kehakaalus.
november 21, 2009 at 5:11 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236088Paul.K.
MemberVõistlus oli väga huvitav ja tulemused ka päris korralikud…Mis tulemused -60kg kehakaalus oli ?
Paul.K.
MemberAsi ei ole mu arust oma hinda väärt… Saab teha kodus kasvõi ja poole intensiivsemalt..
november 21, 2009 at 4:08 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236076Paul.K.
MemberMis kellast võistlused lõppevad? Siin võiks keegi ,kes ossales kirjutada ka kommentaare võistluse kohta.Ja ka -60kg kehakaalu tulemused
Paul.K.
MemberUuri siin foorumis ringi veidikene,swiin on selliseid taolisi teemasi olnud kindlasti.
november 17, 2009 at 7:08 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #235254Paul.K.
MemberSaan ka Tallinnast minna kui tahan ?`Ei saa aru lihtsalt. On kohustuslik ka surumis trikoo vms, või võin tulla tavalises riides ?
Paul.K.
Member2x nädalas piisab alguses täielikult,lisandeid ei ole sul nii pea vaja.
Paul.K.
MemberKäsi,selga.Olenevalt haardest.
Paul.K.
MemberPraegu on ta nagu hästi vormis ja treenitud 16/17 aastane,muud ei midagit.
Paul.K.
MemberSee kava üsnagi hea,ise treenin samuti selle järgi.
Paul.K.
MemberVäga viis asi (Y).Tulevikus kuuleb teamast päris tihti kindlasti veel.
AutorPostitused