Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberÕnne minu pooltki
Paul.K.
MemberÄkki mainid ka ära, milline see (õige) vastus oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et mitte kumbki ei ole treeningu perioodil hea.
Paul.K.
MemberTeema võib sulgeda,sain oma küsimusele vastuse.Aitäh !
Paul.K.
MemberJah,sa pead olema ikka 100% ärkvel,mitte uimane,st sellinne et tõused voodist ja lähed padjakaga saali jõudu tegema.Võib juhtuda õnnetusi uimasuse tõttu.
Tegelikult ei tohiks olla erilist vahet,kui vara alustad treenimisega AGA olen kuulnud et liiga hilja õhtul ei ole soovitatav trenni teha !
Paul.K.
Memberselge,õige jutt,seega on umbes 20 kg üle kaalu sest mingi väga lihastes ei ole.Enamus pekk tuleb valest toitumisest,mitte et 4-5x nädalas trenni on vähe???Sa võib trenni teha 10 aastat kah,aga kui toitumine paigas ei ole siis ei ole nii tulemusi kui ka rasvapõletust !
Paul.K.
MemberTuharalihast saab vormi hästi kükkimisega (vähemalt mina saan).Peale trenni annab ikka korralikult tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberKukla taha tõmbed isoleerivad rohkem lailihast kui õieti teha. Aga mismõttega neid teha, seda mina ei tea…Eks ikka selle jaoks teha,et lailihast treenida !
november 23, 2009 at 9:04 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236553Paul.K.
MemberVaatepilt polnud just eriti mõnus… Kuidas kangi hoidsid, kas koos pöidlaga ?Ei kujutaks ilma ettegi,kui pöidlaga ei hoiaks..
november 23, 2009 at 1:58 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236437Paul.K.
MemberAlguses vaatasin jah valet protokolli,kuigi need tulemused panevad ikkagi imestama,suuremates kehakaaludes on küll tulemused ok aga 60kg kehakaalu kandis oleksid seal olnud surumas nagu mingid piitsavarred vist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 10:38 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236386Paul.K.
MemberKuram, isegi oleks võinud lolli mängida ja -67,5 kg osaleda, oleks kah diplomi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kedagi selles kaalus polnud kui välja arvata 1 noor, kes surus 52,5
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-67,5 kehakaalus oli I koht Tõnis Kukel kes surus 115kg ju või ma vaatasin jälle valet protokolli ? Saab keegi siis täpse ja õige lingi anda kus on tulemused üleval ?
november 22, 2009 at 10:30 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236382Paul.K.
MemberPOWER CUP’il pole tegelikult lubatud surumissärki kasutada (http://www.rskpower.com/index.php?subactio…mp;ucat=39& loe punkti 3.), ainult viimasel etapil tohtis. Raimoga sai arutatud, et järgmine aasta tuleb ilmselt eraldi arvestus varustusega ja ilma varustuseta surujateleAga ,et seal osaleda ei pea ma olema ju mingi klubi liige nt SK Jõumees või midagi taolist?
Paul.K.
MemberTere,
Tean ,et alkoholi tarbimine pole trenni juures üldsegi mõeldav aga siiski jäi pähe üks mõte kripeldama,nimelt kui on kuskil mingisugune istumine,pidu vms kas siis pigem võtta viina või palju öllet?
Õlle pidavat ühe treeningpäeva nädalast üldse kustutama,kuna seal palju keemia ja töödeltuid asju sees AGA kas siis pigem võtta 4 pitsi viina või 2 õllet ?
november 22, 2009 at 10:14 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236373Paul.K.
MemberLoomulikult tasub tulla, seal kõrgemates kaaludes (alates 75kg vms.) on juba tase kõrge, aga väiksemates kaaludes palju võistlejaid tavaliselt pole ja tase ka ikka nõrk
Arvatasti olen järmistele lamades surumis võistlustele tulija.Kui on vaja varustusega suruda siis saab ka see muretsetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lihtsat kardan publikut ja pealtvaatajaid seal,samal ajal kui surun,kuigi võistlusest osavõtt on juba pool võitu minu jaoks.Alati ei peagi võitma,saan endale lihtsalt enesekindlust võistlusega juurde.Nagu keegi mainis on järgmised lamades surumis võistlused jaanuari lõpus-veebruari alguses,seega peab seda võistluse asja hakkama harjutama salis vaikselt juba.
november 22, 2009 at 9:59 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236364Paul.K.
MemberNo see on nii iga aasta olnud, et POWER CUP koosneb 4-5 etapist, millest peab osa võtma vähemalt 3 vms. etapist et karikale võistelda (1 aasta oli isegi jõutõmme ja kükk ka sees, aga enam mitte). Iga etapp on erinev : tavaline surumine (max.), korduste peale, kaldpingil jne. jne.Lihtsalt uudistan ja küsin sest pole ise varem võistlustele sattunud,aga asi tundum olema huvitav ja nähes -60kg kehakaalu tulemusi tuli motivatsiooni juurde veel,et esikoha peale järgmine kord suruda.
november 22, 2009 at 9:53 p.l. in reply to: Viljandi maakonna meistrivõistlused lamadessurumises #236361Paul.K.
MemberJajah, protokoll sai nüüd ülesse ja veidi muditud kah et ilusam/arusaadavam oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lisan mõne aja pärast ka Faili, kes soovib omale arvutisse laadida vms

@ Tulevane Kulturist
Ma usun, et Jaanuari lõpus-Veebruari alguses peaks olema POWER CUP I etapp, detsembri kuu jooksul peaks Raimo lisama ka järgmise aasta võistluste kalendri.
Okei,mis mõttes I etapp,kas on siis mitu etappi kuhu oma klassi parimad võistlema lähevad?
-
AutorPostitused