Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberRaskus on juba ulme,muud ei midagi
Paul.K.
MemberVäga hea,et see uuesti peale hakkab.Igati naljakas saade
Paul.K.
MemberMida sa silmas pead toitumisega ?Et , mingit rämps toitu ei sööks , ja süüa ikka mõistuse piires ?

Toitumine hetkel vägagi korras, söön 2 korda päevas, tavaliselt . , rasvaseid toite söön väga harva ,
Üks küsimus veel , Kui ma päevas palju vett joon , kas see suurendab magu ? Ja tõstab söögi isu ?

Kuna joon päevas ikka päris palju , vett .
Ja komade, koha pealt, et see on msn’is külge jäänud , !

Rasvaseid toite võid ka vahetevahel ikka süüa,ki sa mingi kulturist just pole või ei taha selleks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 korda päevas on vähe ehk pigem ikka 5 korda päevas katsud süüa ?
Vett peab jooma…
Paul.K.
MemberTahaks teada kas olen endale kreatiini võitnud või ei.. Päris tükk aega on juba oksjonist möödas varsti kuigi Indrek pole vastanud mu kirjadele ka..
jaanuar 28, 2010 at 1:36 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt #252498Paul.K.
MemberOlen võitnud või mida ? Tahaks asjale järgi tulla?
Paul.K.
Membertere tahaks hakata siis treenima aga olen kuulnud et niisama tühja rabelemine ei ole kasulik,et siis tahaks teada selle kava kohta natuke olen siis 15 hetkel veel aga tahan treenima hakata aga ei tea kuidas algust teha.sõber rääkis et käid jõusaalis ära ja vaatad kui palju sa midagi jõuuad teha ja lased kellelgi endale kava kokku panna mida kui palju jne.aga mida peaks vaatama seal jõusaalis et saaks lasta kellelgi kava kokku panna ja siis toitumiskava kah: ootan siis vastuseid ja nõu: aitähhVõimalusi on lausa mitu.Kindlasti peaksid teadma jah milleks sa üldse võimaline oled,ennem kui kava hakkad/lased hakata tegema.Samuti mängib väga suurt rolli toitumine,kui ei ole toit paigas siis ei kasva ka lihas.Toitumiskava ja treeningkava saad samuti siit samaselt lehelt
*Tellid siit Fitness lehelt endale toitumiskava/treeningkava.
*Personaaltreener,kes sulle ka kava koostab.
Loodan,et said mingit aimugi…kui ei,postita julgelt.
Paul.K.
MemberKui teha jõutõstmist siis juba osta endale laiem tõstevöö.Igati tuleb otstarbekam kokkuvõttes.
Jõutõmbes ja kükis loeb väga palju tehnika,kui tehnika pole selge siis ära raskuseid ka kangile lao kuna pole mõtet end vigastada.
Õpi kõigepealt tühja kangiga kasvõi tehnika selgeks… Tehnika omandamine võtab igal inimsesel erinevalt aega..nt mina õppisin esimese korraga pmst hästi ära.
Alguses pole tõesti vööd vaja,aga küll raskused suurenevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberOK tänud. aga mul oleks veel selline küsimus et kas jõutõmbe tegemisel oleks mingi vanus ka vastavalt et mis vanuses ei tohiks teha ja nii. olen kuulnud et mingis vanuses ei ole soovitatav vms. oskab keegi targem aidata?Ei ole mingit kindlat vanust,kõik oleneb inimesest endast.
Paul.K.
MemberNimelt hakkasid mul põlved valu tegema, nimelt just koormusel. Kas kellelgi on kogemusi põlvesidemete kohta. Kas aitavad?Jah aitavad.Kükil eriti hästi.
jaanuar 26, 2010 at 6:58 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 26. jaanuaril Kreatiin monohüdraat Tai Kane lt #252229Paul.K.
Member625 FIT
Paul.K.
MemberEmakeele reeglid peaksid alustuseks üle kordama.Iga sõna vahele ei topita koma !
Oleneb mis sa selle 2 kuu jooksul jõusaalis teinud oled,loodetavasti/arvatasti on sul juba minginegi põhi all.Võid võtta siit samast Fitness lehelt edasijõudnute kava või siis veel algajate oma.Samuti on sul võimalik tellida personaalne kava mõnelt asjatundjalt.
Soojenduseks sobib hästi ergomeeter,linti võib samuti joosta või siis ratast teha veidikene.Peamine on see,et sa ei unustaks korralikku toitumist !
Paul.K.
MemberKui isegi keegi pole seda proovinud siis tee seda sina ja anna oma tulemustest hiljem siin teada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberEdu !
Paul.K.
Memberise olen ka suhteliselt pikk ja mitte kõige kogukam, aga massi tuli kõige paremini 3xtrenni(E,K,R nt.) nädalas 5×5 kavaga. Iga trenn oli 5×5 kükk sees(E,K,R) , 2 x nädalas oli lamades surumine sees (E,R), ja 1x (K) jõutõmme+ 2 harjutust seljale veel. Muidugi olid ka muud harjutused nt rööbaspuudel surumine, prantsuse surumine, biitsepsile harjutused (vastavalt kas rinna / seljapäev)ja mis kõige tähtsam, et pausid oleksid vähemalt 3 min pikad!
edit: kolmap ntks jalatrenn võiks olla kergem, kui E,R – kasvõi jalapressi hoopis teha.
Miks sa igapäev tegid kükke? Ja veel 5×5 kah ?
Mu arust võib nii tekkida veel ületreenitavus.Ega kui sa igapäev mingit lihasgruppi treenid ei pane seda kiiremini ja paremini kasvama ega arenema.
Paul.K.
MemberMina olen mõlemil puhul ka lööjate poolt. Päris nii ikka ennast ka alandada ei laseks:DJust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused