Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberMees söö ja maga korralikult,sealt tulebki vajalik energia.Kui jõusaali hunt pole pikemat aega olnud pole vaja mingit massilisajat vms.
Paul.K.
MemberAnnan oma emaili paulkristjan93@gmail.com
Kirjuta julgelt oma küsimused ja ma vastan.
Paul.K.
Memberkaal on nüüd 59 jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberPole selle nätsu närimise peale kunagi mõelnud, mis ta head või halba teha võiks!Inimesed tehke trenni, pole mõtet selliste tähtsusetute asjadega pead vaevata, mõtetu energiakulu!!!
Eem,senäts on Gerimax oma ja see annab hea laxu enne trenni lihtsalt sisse.
Paul.K.
MemberMilleks? Eks ikka selleks et aega kokku hoida ja kiiremini areneda. Endal ka hea tunne ju, et saad uhkeldada oma 100kg-se rekordiga 90kg-se asemel.Jah nii ongi,aga sams mida need poisid teavad kes on 3 nädalat saalis jõudu teinud ? Võibolla on teinud korraliku uuringu kreatiinide kohta vms aga samas äkki nad ei ta mida nad üldse endale sisse ajavad ja mis kreatiini eesmärk on.
Nagu kui olin fitshop Robocopis ostsid mingi kleenukesed poisid endale exploderid ja mingi massi lisajat veel,pärast makstes küsisid Viskalt et mis nende asjade eesmärk muidu üldse on ja mida need juurde annavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei ole ilselget tulevikku endale ehk paika pannud polegi kreatiinil mõtet,kui hoiad end lihtsalt nt vormis vms.
Paul.K.
MemberOmaasi kas seda üldse toidulisandeid praegu vajadki…saad oma vajalikud ainete kogused ja ained ka korralikust tavatoidust välja
Paul.K.
Memberkus sellist nätsu saada? keegi teab kus müüakse?
enne trenni on hakanud maitsema. ise sain spartast kunagi seda.
nätsu närimine aitas suitsust loobuda mul.
aga naispool mul sööb nätsu kohutavalt palju, valge orbit on koguaeg põses õhtuti.
igakord kui poes käia siis 4-5 pakki leian kassas korvist:P
üks päev ta magu või midagi muud selle tõttu üles ütleb !
Ma olen saanud seda Fitshop robocopist,vastiku maitsega näts on .
Paul.K.
MemberSee rinna treeningu libika harjutus onju ja see harjutuse pink.Osades kohtades saab muuta selle nii ,et mitte tõmbad ette kokku vaid lükkad taha lahku.See taha lahku lükkamine,on hea harjutus õla tagasosale.
Paul.K.
MemberPõhimõtteliselt mis mõttes toitumine korda? Mida näiteks hommikuks süüa ,lõunaks ,õhtuks jne. Võileivad on ok hommikuks ? Kas jooksmine aitab ka kaasa? Tuleks ikka edasi kõhulihaseid teha ? Kas taastusjook Muscle +-i joomine tuleks pooleli jätta ? Sest see annab juurde ju massi või see ei loe ?Aitähh !
Korralik toitumine ei ole kohe kindlasti see kui sa sööd võileiba hommikuks.!
Vaata siin foorumis ringi,sellest samast teemast on ka varem juttu ja probleeme ka teistel olnud.
Paul.K.
MemberLoodetavasti ei kao mu lemmikud tooted lettidelt ära
Paul.K.
MemberToitu tavatoidust korralikult ja sa ei vaja mingeid toidulisandeid niipea.
Paul.K.
MemberKreatiin mono.. Tai Kane lt on kohapeal ?
Paul.K.
MemberSuuremates spordikauplustes on olemas.Või ka fitness poodides jms
Paul.K.
MemberJaga harjutsed erinevalt mitme päeva peale.Eraldi peaksid olema jalad ja ülekeha ehk..
Paul.K.
MemberHommikusöök on VÄGA oluline mees. Sellest sõltubki sinu edasine energia päeva jooksul põhimõtteliselt ju:???: …..
Oled näinud tipptegijaid kes ei söö?Vaevalt..nad söövad,söövad ja ainult söövad.Iga hetke tagant peab olema midagi näksimist hamba all. Iga toidukord ei peagi olema suur praad vms piisab ainult mõnest puuviljast ja natukesest kohupiimast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mees lihtsalt söö ja sa kasvad 
-
AutorPostitused