Paul.K.
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Paul.K.
MemberSamuti mina mitte
Paul.K.
MemberAmerican Mass Blast,see on kena 4kg potsik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paul.K.
MemberArvatasti kui sööksid proteiini suure paki ära,mõjuks sulle kindlasti kuidagi teistmoodi kui tavaline kogus peale trenni.Ära muretse proteiin ei tee sulle mitte midagi halba kui seda just liigselt ei tarvita.
veebruar 22, 2010 at 10:09 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #258475Paul.K.
MemberKõige väiksemale ja nõrgemale läheb. Teistel pole mingeid gainereid vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen kõige väiksem ja nõrgem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Paul.K.
MemberÄra muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paljudel inimestel on mingid lihased suuremad ja tugevamad kui teised. Rinnalihaste poole pealt on mul samuti üks suurem ja rohkem punnis kui teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte midagi ei saagi sinna parata,treeni rahulikult edasi ja ära muretse,kunagi on kõik ok.
Paul.K.
Memberennast peab kontrollima. ainult tugevad suudavad maha jätta.Nii see on ,arvatasti on tegu noore inimesega kes lihtsalt rikub oma kopse.Suitsetamine see on lihtsalt väga mõtetu ajaveetmis viis.Näri pigem nätsu siis saad oma isust üle.
Paul.K.
MemberMida see “kolbapurustaja” endast kujutab?
Paul.K.
MemberMõistagi räägib ta randme treenimisest, haardest….Jah,sellest,et kang oleks korralikult peos,mitte ei hakka peapesasi lahti kangutama.
Paul.K.
MemberSealt on võimalik asju saada küll,klassivend sai,mingi iphone skini ja t-särgi. See asi eeldab väga kiiret internetti,arvestades sellega ,et kui välja jagamine toimub on seda lehte külastamas üle maailma inimesi.
Paul.K.
MemberSee treenib pigistust,selga,jalgu jne
veebruar 13, 2010 at 9:51 e.l. in reply to: Kust on võimalik Eestis osta klassikalise tõstmise jalanõusid? #255886Paul.K.
Memberhttp://www.pullum-sports.co.uk/clothing-an…oes/cat_32.htmlJalg on mul muide 46.
E-bayst leidisn 1500 eeki odavamad kui fitness.ee poes
Hinna vahe on jah üüratu..
Paul.K.
Memberettekallutatult lendamine ja plokil analoogselt, väga head. muud polegi vaja.Sobib väga hästi ka eelnev näide mida eespool välja tõin
Paul.K.
MemberSoovitaksin taas harjutustepanka abiks võtta!Seal on ainult osad näited toodud ju,
Paul.K.
MemberRebimine on vist tõesti tõsine,kuna kõik parajad kollid.