Patsa
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Patsa
MemberRaksumistel meeletult võimalusi… vanad vigastused, vitamiinidest puudust, kõhre vigastused… lõputu jada, aga ilm pidavat ka paljudele inimestele mõjuma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endal suutsin EKV’s põlvi korralikult räsida, aga glükosamiin ja arstilt soovituslikud ,,harjutused,, on seni väga tõhusad olnud! Endale mingeid haigusi ei ole vaja välja mõelda ning iseseisvalt ravile määrata.. kindlasti tasub pöörduda mõne füsioterapeudi poole nt.
Jõudu!
Patsa
MemberTänane mäng oli vägev! Oli ka juba tagumine aeg…. rõõm tõdeda, et Eesti mängib viimastel aegadel üha paremini ja paremini!
Patsa
MemberTere!Oleks abi vaja kreatiini koha pealt ja ei hakanud uut teemat tegema.
Olen teinud trenni üle 1 kuu. Kas on mõtet kreatiini võtta, kui olen nii vähe veel treeninud end. Või võtavad ainult rohkem treenitud vennad seda kraami?
Juhul kui ostan mingi kreatiini, kas siis FAST CREATINE on õige valik.
Eelnevalt olen lugenud, et koos süsivesikute joogiga on see asi tõhusam, kuid mis oleks võige parem jook selle jaoks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kõike eelnevalt kirjutatut lugeda, siis saad suht selgust, et krea on ohutu ja võid seda ka trenni tegemata võtta, aga soovitaksin ikkagi aktiivset liikumist ja pidevat ,,pumpamist,,…. kreaga lihtsalt jõunäitajad saavad pisut paremad, kui muidu. Soovitaksin Sulle ,,Eiselt” kreatiini kuna kasutan seda ka ise, aga väga hästi sobib ka fitness.ee pakutav ,,Kre-Alkalyn® 1500” selle kohta saad täpsematl lugeda loomulikult fitness.ee- pood- kreatiinid!
Jõudu!
Patsa
MemberKahju, et ei õnnestu ,,laivis,, üritusest osa võtta kuna hetkel kenasti puhkusel ja ei viibi kodumaa pinnal! Jälgin huviga siin liikuvat infot ja ülevaadet toimuvast.
Kaunist nädalavahetust!
Patsa
MemberEee siis 6% kusagil on rasva% jah ? lisasin väikse lingi, kus on paari sõnaga kirj. seda % asja
http://www.ut.ee/tervis/aastateema/artikli…ortlasetoit.htm
Jõudu!
-
AutorPostitused