Patella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 13, 2013 at 7:50 e.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #351283
Patella
MemberLeidsin veel ühe galerii: http://www.ohtuleht.ee/549563#36
oktoober 2, 2013 at 4:22 p.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #350501Patella
MemberMiks osad võistlejad bold-is on?
Patella
MemberTubli töö. Kas võistlemisplaane ka on?
Patella
MemberJah, piltide järgi on raske midagi ennustada. loogiline, et kui hr Cutlerit on keegi jälle kuskil peldikus mobiiltelefoniga pildistanud, siis erilist kvaliteeti nendest piltidest ei leiagi. Ma ei saa üldse aru, miks peab peldikus pildistama mitte teha väike stuudionurk. Isegi meie väikestel konnatiigiatleetidel on tugevad fotograafid iga liigutust jäädvustamas. Ok, see ei olegi hetkel oluline. Panen oma edetabeli üles natuke vahelduseks siiani küllaltki üksluisele ennustusele:
1. Kai Green
2. Jay Cutler (Öelge mis tahate, aga mulle see mees sümpatiseerib!)
3. Phil Heath (Absoluutselt ei meeldi)
4. Dennis Wolf
5. Dexter Jackson
6. Mamdouh Elssbiay (Suur küsimärk. Võib võimsalt üllatada)
Väga tore oleks kui kergema kategooria võidab minu vaieldamatu lemmik Flex Lewis
Eks näis, eelmine aasta läksid kõigi ennustused mööda, isegi Flex-i omad.
Suht ennustamatu esikuuik. Vahed väga väiksed.
On nähtud, et mõni mees on paar nädalat enne võistlust heas konditsioonis, aga siis vajub ära.
Nii et isegi piltide järgi ei saa hinnata.
Jay Cutleri tagasitulek võib kaardid sassi lüüa. Samuti võib uusi üllatajaid olla.
Imre, miks Sulle Heath ei meeldi?
Patella
Member1. Kai Greene
2. Phil Heath
3. Jay Cutler
4. Shawn Rhoden
5. Dexter Jackson
6. Big Ramy
Patella
MemberMinu ennustus:
Reet – 16.
Egle – 3.
Oleg – 3.
Kristina – 3.
Endla 7.
Esta – 2/6
Natalja – 2.
Patella
MemberSoovtaks teha kuidagi mikriga või teistsuguse kaameraga või lähemalt, sest hääl on nii vaikne ja muusika nii kõva…
Tegelt seda saab vist hiljem ka kruttida arvutis.
Lihtsalt väike soovitus, tähelepanek, muidu väga ebamugav, ärritav vaadata.
See on nüüd ühtlasi sissejuhatus videole, mille Eleri varsti üles laeb.
Ütleme nii, et karma sai mind vist viimaks kätte, sest mu kallid kolleegid otsustasid lõpuks ka minu kulul nalja teha.
Tol hetkel ehk 2:30 öösel ei tundunud see mulle muidugi eriti naljakas, kui kaks Bullfarmi Koljatit mind äratama tulid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 18, 2013 at 7:13 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #343323Patella
MemberMa lõin ajaviiteks kokku ennustusvõistluse tulemused:
HEIKI67 -5 kohta ( sh Raigo koht täitsa täppi)
Bailey -5 kohta ( sh Raigo ja Janari koht täitsa täppi)
Patella -6 kohta
Amatsoon -7 kohta
Ennustusvõistlus!
Ennusta Eesti meeste kohad Euroopa meistrivõistlustel!
Võistlustules on:
Ott Kiivikas kulturismikategoorias -90kg
Rain Kuusnõmm klassikalise kulturismi pikkuskategoorias -168cm
Raigo Kuusnõmm kulturismikategoorias -75kg
Janar Rückenberg klassikalise kulturismis pikkuskategoorias +180cm
Auhinnaks 1000 FITi kolme parima ennustaja vahel jagamiseks!
Ennustusvõistlus läheb lukku reedel, 10. mail 18.00!
mai 11, 2013 at 7:04 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342809Patella
MemberRainil ja Raigol väga head jalad! Supertublid!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2013 at 8:18 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342463Patella
MemberOtt – 4.
Rain – 5.
Raigo – 6.
Janar – 6.
Patella
MemberAmazonist peaks ka saama.
http://www.robbyrobinson.net/books.php
Põhimõtteliselt elurooraamat.
Ohoo, kas selle raamatu kohta saaks äkki mingisugust linki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberTal on raamat ka välja antud kulturismi telgitagustest. Peaks tellima, oleks päris huvitav lugemine.
Sattusin just facebookis sellise mehe fotoalbumisse. Kulturismi ajaloolistele piltidele lisaks on palju põnevat lugemist:
Patella
MemberEestis on päris palju toidulisandite müüjaid, nagu seeni pärast vihma. Nii et saab endale sobiva hinna ja kvaliteedi suhtega toote leida…
Kui mitmekilone pakk osta, siis tuleb tavaliselt madalam kilohind.
Patella
Member9 seeriat nädalas… Ma ütleks, et seda on pigem vähe.
Ülekoormust ära karda.
Tere
Kas selline kava pigem juba tapab triitsepsit või tundub veel okei?
Surumine lamades kitsa haardega 3×8-12
Küünarvarte sirutamine plokksüsteemil köiega seistes 3×8-12
Prantsuse surumine kangiga lamades (kolbapurustaja) 3×8-12
aprill 24, 2013 at 7:25 p.l. in reply to: EKV ja Balti Matš 2013: sōnas, pildis, mälestustes #341360Patella
MemberArvatakse, et läheb peale aga kõigile ei lähe…
Tean inimesi nii naiste kui meeste hulgas, kes ei pea seda spordiks ja kelle jaoks on provokatiivsetes poosides bikiinitüdrukuid laval halb vaadata.
Seks ei müü alati.
“Seal pole midagi teha, ilusad naised – ikka läheb rahvale peale. Kahju lihtsalt, et selle ala kõrval jäävad varju suurema vaeva nägijad (alustades athleticust, kulturism, fitness..).”
Jah, eks ta paraku nii on, mis on iseenesest natukene kurb…
-
AutorPostitused