Patella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Patella
MemberMartin 3.
Kaspar 8.
Patella
MemberOot oot Janika, mu tütar tegi küll põlvedel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et nii noored ikka võivad teha
“>Patella
MemberRukkihelbeid paned pudru sisse?
aprill 27, 2011 at 10:37 e.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #299636Patella
MemberMind ka ausaltöelda häirivad. Aga igaühe enda otsustada, mis oma kehaga teeb.
Siit küsimus. Mis eristab biki-modelli bodyfitnessistist?
Vastus: baloonid
“>aprill 27, 2011 at 9:45 e.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299627Patella
Memberaprill 27, 2011 at 9:38 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299623Patella
MemberMinu ennustus:
Naised
1. Esta Pilt
Noormehed
1. Siim Jürgenstein
2. Rainer Palm
3. Jürgen Ots
Mehed juuniorid
1. Alex Uuetalu
2. Mihkel Mägi
3. Robin – Cris Tammik
4. Kristjan Rõõmusoks
Mehed
1. Oleg Anissimov
2. Kristo Kauder
3. Neeme Vool
4. Horre Saluste
aprill 26, 2011 at 8:07 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299550Patella
MemberOlegi esinemist vaataks küll mönuga
“>Patella
MemberTäpselt. Ja siis oleks vähekegi võrdsem meestega. Nagunii peavad nad poole rohkem tegema.
Patella
MemberNüüd siis poole võistluse pealt tuleb välja, et naistel pole kästud sirgete jalgadega teha!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Facebooki videos polnud selle kohta mingit märget.
“Kätekõverdused” ongi mõistetav ainult ja ainult sirgete jalgadega.
Jaanika näidisvideos, kus oli tehtud põlvedel, oli juures selgitav jutt vigastuse kohta, miks ta nii tegi – “Ja kui ma eelnevalt kirjutasin, et olen lombakas ja ei saa liikudagi ja videos teen juba põlvedel erivõtteid”, siis see on väga üheselt mõistetav lause.
Või olen mina midagi valesti aru saanud?
“>Lihtsalt nördinuks teeb asjaolu, et ei suudeta algusest peale korrektseid reegleid välja mõelda, vaid muudetakse neid võistluse käigus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peavad selle all kannatama need, kes tegid oma videod kohe ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu soovitus oleks muuta see põlvedel variant ära. Nagunii on enamus naistel tehtud sirgetega.
Patella
MemberNii nunnud kõik! Tore näha!
“>Patella
MemberNii mitmeid vasturääkivusi on siin korraldamise poole pealt, et hakka või uut videot tegema, kus põlved maas… :S
aprill 25, 2011 at 12:54 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299337Patella
MemberMinu teada ja ei saagi eestikatele mehed, kes ei suru teatud raskusi ära. On teatud järk, mille peab ära täitma.
aprill 25, 2011 at 12:43 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299334Patella
MemberTäpselt. Mingi enesekriitika peab olema.
Minu arust ei ole Karikavõistlus rahvaüritus, kus näidata ainult oma dieeditamist.
Mulle tundub, et on juhuseid, kus on tavaline inimene tänava pealt (või üliväikse treeningstaažiga) hakanud ennast näljutama ja siis mõtlebki, et on paras bodyfitnessist.
Ilma trennita jätab see rohkem anorektiku mulje.
Patella
MemberKui mees on ikka mees, ei pea ta mingeid trikke kasutama.