Patella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Patella
MemberVaat kui tore, mõte ikka lippab öösel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole ma mingi eriline autospets
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga M on ilmselt mulle suur, sest see on meeste M?
Olen naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealuusid ei kanna ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et võin selle kellelegi teisele loovutada!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberPakun, et auto või bussi kapotikaunistus, et varjata neid tulukeste juhtmeid.
Juhtmed on ühtlasi ühendatud ventilaatoriga.
Patella
MemberPatella
MemberVäga hea!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberSiim 3.
Kaido 14.
Tarmo 18.
Patella
MemberTeeb sama välja ja kõige odavam oleks poest lihtsalt viinamarjasuhkrut osta, 1-2 EUR kanti oli vist pakk.Ma ostsin viimati krooniajal. 18 krooni oli pakk.
Seda saab valgujoogi sisse segada ja väga hea lahendus.
Patella
MemberSelge pilt, aitäh!
Patella
MemberPalju neil vastaseid on?
Patella
MemberNii et rõngikud ja võimlemisriistad välja! Rööbaspuud ka!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberTahad sa selle mehe jalgu ka näha??? Kui inimene pool elu kätepeal on, siis vähemat ülakehast ei ootakski. Tegemist on tavaliselt selliste 65 – 75 kiloste meestega.Mina tahaks alumist poolt pildist ka näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel, pane see ka!

Patella
MemberNo Jaanika, kuhu sul jääb?
mai 24, 2011 at 9:56 e.l. in reply to: Women’s European CC Natalia Nazarenko absoluutne võitja, Oleg hõbe! #303513Patella
MemberNatalia 2.
Oleg 5.
Patella
MemberEelmise aasta omad on siin:
mai 17, 2011 at 8:09 p.l. in reply to: Men’s BB & CBB European Championships 2011 – tulemused peale dopingukontrolle! #302751Patella
MemberPakun 6. kohta.
Patella
MemberMulle meeldib!
Kollid on ägedad. Kihvti käekirjaga tehtud. Paneb mõtlema, kes need olla võiks…
Ilusad erksad värvid, suvine. Rohelisega on ilusad üleminekud, varjud tehtud. Kas tõesti ainult vildikaga? Respect.
Siim meenutab mulle mingit multifilmitegelast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused