Patella
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Patella
MemberMõned neist piltidest on võetud juba 5. juuli “uudisest”:
Patella
MemberTeema-algatajaga täiesti nõus. Olen ka tähele pannud, et alati pannakse galeriisse kõige koledamad pildid, täiesti ebaprofessionaalsed.
See oleks nagu vandenõu, et kulturismi maha teha.
Patella
MemberTuleb tuttav ette?
Kui on pleier kõrvas, ei kuule ju oma röögatusi…
“>Tekib tunne nagu oleks üksi saalis…
Patella
MemberKui juba teisel kordusel jalad üles ütlevad, peab ema appi tulema….
“>Patella
MemberKommentaarid on vist üleliigsed:
juuli 29, 2011 at 8:20 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308960Patella
MemberSee tüüp sobiks kuhugi õudusfilmi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nahavärv ka juba selline kivine…
Või miks mitte ka HULKI…
Patella
MemberOi, kui hea!!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need veresooned on ikka eriti täppi läinud!
Patella
MemberVäga korralik naistetulemus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vot need on korrektselt sooritatud kätekõverdused!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tegelik võidutulemus 60
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberPalju õnne, Holger!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberE-bays on ka selliseid särke muidu. Panin otsingusse “MMA shirt” ja kohe tuli. Igasugu kirjud.
Patella
MemberIlus pumpamine!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldis, et “keha sisse ei vajund”, püsis sirgena.
Loodame, et ikka mingi komisjon tuleb homme-ülehomme, lähete veel duellile niimoodi omavahel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Säh teile kooki moosiga:Kaks üritust. Üks hommikul – 89x enda arust vägagi hea tehnikaga.
Nüüd pool tundi tagasi, suurest vihast, et mõni mees lihtsalt nõksutab – 98x. Veidi kehvem tehnika.
Raamatute kõrgus oli “väiksem” kui tavaline “purk”. Ehk kordused sügavamad kui tavaliselt… kaameranurk võib petta.
Eks žürii otsustab mis saab. Mina tegin, mis suutsin. Endaga rahul. Sõjaväes saaks max’i kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>98x variant.
89x variant
Patella
MemberPurk võib jälle segada. Eelkõige vaadatakse ikkagi käe nurka, et oleks täisnurk.
Ilus sooritus ju. Võibolla lõpupoole mõned ei lugend, aga paljud oli hästi tehtud. Tubli!
Kui on lohvakas pluus, poleks seda purki sealt alt nähagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisest poolest läksid kordused nagu kiiremaks ja ka aplituud jäi väiksemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Paljudel videotel peaks ikka kreatiini purgi taoline purk all olema.
Patella
MemberEsimese lehe alt samas foorumi teemas on kõik videod näha.
Kõige parem on seal 81, aga ma ei tea, kas žürii (kui sellise asi üldse olemas on, või Ott Kiivikas isiklikult) kõik ära loeb.
Rebige!!!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis praegu parim tulemus on?Ise pole aastaid kätekõverdusi teinud, proovisin praegu – sain 75. Võtsin telefoniga videole ka, aga veidi imeliku nurga alt, seepärast vast ei hakka ka postitama seda. Kui mingi koha tulemus 75+ lähedal, siis vb võtan uuesti ette katse.
Patella
MemberMingi täiendava küsimuse võiks küsida küll kui Imre lubaks, ei suuda mina otsustada, kummale läheb. Kindlasti on mõlemad ilusad poisid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla küsib Imre ise midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära ei ütleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma arvasin, et see kapoti äär on seinaplaadi vahe or sth.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: V-o teeb neiu patella oma auhinnamängu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Patella
MemberVäga hea mõtteavaldus Rücku poolt. Olen ise ka sama mõelnud, hea, et keegi selle ka välja ütles!
-
AutorPostitused