past
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
past
Member3 koht
past
Memberseljale ainult tõmme või?
past
MemberIndrek 7. koht Liisa 9. koht
past
Member2,70
pikkust oli siis 189 vast.. nüüd 192 ja pole proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>past
Membermitte päris.. eksisteerimiseks on ka tarvis süüa e kaloreid “koguda”. Pead oma baasainevahetuse kalorihulga arvutama, see näitab seda, kui palju sul kulub päevas kaloreid, et eksisteerida probleemivabalt. sealt edasi tulebki miinus, kui sööd niipalju palju sul BAV on ja kui siis teed trenni.
past
Memberriided selga ja leililavale higistama!!!! a ära leili viska
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>past
Memberokei, mõtlesin lihtsalt, sest piparmünt on lemmik ja teda ikka üksjagu loodusest kotti topitud, ära kuivatatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>past
Membervõtan vana teema ülesse. mis on piparmündi mõju ntx kui ma seda joon.. kõhuprobleemidest pidi lahti saama ja igast muud asju, kuid kas tal on rasvapõletuse koha pealt sama effekt mis rohelisel teel..
past
Memberigast kuivatatud liha ja kala
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>past
MemberKas sul on ligipääsu mingitele mattidele? Heitematid, judomatid, kõrgushüppematid vms?põhimõtteliselt on, judomatid, hästi õhukesed, aga neid on nagu mingi miljon tükki( mingi 5cm paksusest pehme materjal) lisaks on ka pehmemapoolsed kõrgushüppematid..
kas siis sügavushüppeid nende peal või mis Te mõtlesite?
past
MemberTervist. Olen 17 a, 190 cm ja 85-87 kg. Soov oleks enda hüppevõimet arendada(võrkpalli jaoks). Aga kuna mul on põlveliigesehõrenemine(kerge) siis ma ei tea, milliseid harjutusi tohin teha. Söön iga päev kolm kapslit Glükosamiini(vist sai õigesti). Iseenesest põlved ei valuta enam, raksuvad ikka, kuid nüüd siis tahaks jalgu treenima hakata,
Soov oleks siis hüppevõime ja siis ka kiirus. Mida peaks tegema, kui palju, kas masinad, kangiga kükki, kiirendustega jooksud?
Rõhk eelkõige hüppevõimele, mitte kiirusele, kuid ka kiirus vajaks paranemist. Loodan, et saite mu segasest tekstist aru, ootan vastuseid, Ette tänades!
past
Memberkoos kangi kaaluga ikka muidugi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2007 at 6:11 p.l. in reply to: Mis harjutused alaseljale, kui nimmepiirkond valulik? #108597past
Membermine äkki pädevama arsti juurde.aa, vaata siia ka:
ilmus omale ka mõte, et kui tervis korras peaks spordiarstil ära käima.. seljaga on eriti kehvasti, kuna ma olen suur võrkpallisõber ka. võistlused ja värki ja ei tahaks neist loobuda küll, juhul kui just ei pea..
tänks lingi eest ka
märts 6, 2007 at 5:25 p.l. in reply to: Mis harjutused alaseljale, kui nimmepiirkond valulik? #108595past
Membersee seljapingil ei saa.. valus on, aga vast siis siledal pinnal? proovisin täna, pooltõbisena, saab.. ehk siis jääbki see harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>