Skip to main content

paprica

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 121 through 125 (of 125 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jooks ja põlved #38878
    paprica
    Member

jookse alguses näiteks nõmme spordikeskuse ülemistel terviseradadel, mis head selle poolest, et on saepuruga kaetud (hea pehme). kui sul pole eelarvamusi, siis sobiks alguses kepikõnd.

in reply to: Kiivikas ja Kalmus #38994
    paprica
    Member

mind huvitaks samuti millised on vastavad tulemused eesti esikulturistidel. kuigi nende puhul pole nähtavasti olnud kunagi eesmärgiks mingi max raskuse poole püüdlemine, oleks siiski huvitav teada, millised on raskused näiteks 5 kordusega seeria korral.

in reply to: korvpall vs jõusaal #38441
    paprica
    Member

kokkuvõttes tuleb igasugune vaheldus kasuks. tänavakorvpall võib hoopistükis põlvede peale hakata, kui asfaldil mängid.

in reply to: Creatine Pyruvate #38367
    paprica
    Member

mulle ka soovitati seda kreatiini võtta 4-5 g (alguses 3*2, 3 p) kogustena, kusjuures praktiliselt ilma laadimiseta. alguses tundus kuidagi kummastav, ikka on usk suurem nendesse klassikalistesse kogustesse. vist mõte ka see, et kreatiin klassikalise (20g) laadimiskuuri juures muudab lihased kangeks ja tõstab kaalu, mis minu ala (vasaraheide) on segav. võtsin koos L-Carnitine ja proteiiniga.

oti jutust nähtus, et creatiini on soovitav pikemalt tarbida. kui pikalt täpsemalt? lisaks veel see, et aegajalt tulevad nn puhkenädalad, millal pole nagu mõtet minu arust taastumisvahendeid tarbida, kuna pole nagu millestki taastuda. mida arvate?

in reply to: Kergejõustiklased ja lihased #38297
    paprica
    Member

kergejõustiku treening sisaldab c.a 50% raskejõustiku, periooditi isegi c.a 80 %. sestap on loogiline, et jõusaali tavatreeniast on näitajad mõneti paremad. kas keegi oskab välja tuua meie esikulturistide PB-te rinnaltsurumises, regimises, täiskükis?

Viewing 5 posts - 121 through 125 (of 125 total)