paprica
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 15, 2004 at 10:59 e.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #42056
paprica
Membermis on selle “imekava” eelised “püramiidi” meetodil põhineva rinnaltsurumise kava ees, kui eesmärgiks on a.jõud? Millised on “püramiidi” süsteemi miiinused?
Kas on andmeid kuidas selline kava on kohaldatav ja tulemusi andnud rebimise puhul?
november 14, 2004 at 5:54 p.l. in reply to: Kerge rinna päev? vähendada seeriaid või raskust? #42020paprica
Memberkas see “imekava” millest koguaeg jutt käib on see, mille tööriistade menüüs tekitab kalkulaator?
paprica
Membersee nyyd tüüpiline kergejõustiku surumine, isegi surusin kunagi niimoodi 147,5 kg, kusjuures harjutasin seda üksnes 2 järjestikusel aastal oktoobris-novembris. Martinezil oli veel mingi kummiplaat vist ka all, mida minul ei olnud. reeglitepärase surumisega sellel muidugi suurt sarnasust ei ole.
paprica
Membersiit kaugelt tundus küll reeglitepärane, kuigi mina pole muidugi spetsialist. keegi eelpool mainis, et üx on sport ja teine show. äkki keegi selgitaks, milles selle spordi ja show vahele jääva 100 kg saladus on ?
aga muidu oli ikka kole inimene
“>paprica
MemberPalju õnne Ottile ja Eesti kulturismile!
ja äkki teeb veel Tammertit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paprica
MemberMinagi ei ole kompetentne toitumise alal, kuid rusikareegel on see, et hommikune söögikord peab olema kõige tugevam. Paraku on tööinimesel sellest teadmisest suht vähe kasu. Jõudu Ott & CO-le Moskvas, hoian pöialt!
NB! Kuidas kuturistidele edu soovitakse ?
paprica
Memberminu meelest reval sport esindabki sellist nostalgiaga pikitud jõusaali romantikat, mida toetab hinnaklass + eelkõneleja poolt viidatud logisevad masinad ja kõverad kangid. arvan, et kui see klubi muutuks steriilseks “uue aja jõudaaliks” kaoks romantika + hinnaeelis. ise käisin rs viimati eelmisel sajandil, kusjuures kustumatu mulje jättis mulle klientuur. ivan orav ütleks, et mehed nagu karud, murdsid kange
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>paprica
MemberOlen plaaninud WGPD-d tarvitada jaanuar-märts (k.a), mil plaanis tugevamad jõutreeningud (põhiharjutused: rebimine, täiskükk). Ülejäänud hooajal proovin hakkama saada kreatiini + whey lemoni + kaltsium/magneesimi tablettidega.
Ühes foorumi teemas mainisite, et WGPD-d kasutavad muuhulgas meie olümpialased. Kas Te saate avaldada mismoodi tarvitavad WGPD kergejõustiklastest olümpialased:) ja kuidas on seda soovitatav manustada kergejõustiklasel (heitja)? milline oleks optimaalne kogus, mille peaksin varuma 3 kuuks, kui treenin nädalas 5 korda, 3-4 nädalaste tsükklite kaupa (s.t et igale kolmenädalisele tsükklile järgneb puhkenädal), ning minu kaal on 96-98 kg.
paprica
Memberlaki tänaval on üx saal, vist flora sport või kristiine sport. vaata klubide menüüst ! olen vahest lõunapausidel käinud: masinad on vanad aga hooldatud, antlid kangid olemas, sekka mõni uuem masin.
paprica
Memberlugesin raamatust “Irdiinimene” , mis räägib Jüri Tamme sportlasteest, et tema ei saanud treeneri käest kunagi sõimata sell eest, et ta suitsetas või vahest alkohooliga patustas. Samas, kui nad (Tamm, Sehöhh) juhtusid treenerile (A.Bondat?uk-vasaraguru) vahele jääma näiteks jalgpalli mängides, said nad alati kuulda jutustust sellest, kui ebaprofessionaalsete sportastega on nende puhul tegu. Moraal: üx jalgpall võib kergejõustiklasel terve hooaja/mix mitte ka karjääri nurjata.
paprica
Membersee kõnealune ei ole Universali vaid BioTechi toode.
paprica
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> proovin siit hageda teavet ja seda just sellepärast, et vältida sinupoolt osundatud “katse-eksituse meetodit”.paprica
Membersee, et sa trenni teed on juba iseenesest hea !!! aga nähtavasti on võimalik palju väiksema vaevaga saavutada palju paremaid tulemusi. selleks, et sa mõtlema ei peaks, kuidas eeltoodut saavutada, on siia forumisse ülesriputatud menüü “Tööriistad”, milline sisaldab “Treeningkavasid”.
paprica
Memberneed on tõesti aukartustäratavad tulmused, minu teada on need paremad, kui meie tippheitjatel.
paprica
Memberolen viimasel ajal kõrva taha pannud, et enam selliseid neeletuid laadimiskoguseid väga ei soovitata. ott kiivikas käis siin foorumis mingi topicu alla välja analoogilise seisukoga. tõsi, minu tähelepanekud pärinevad siiski kergejõustiku ringkondadest.
-
AutorPostitused