paprica
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
paprica
Memberkahjuks ei ole sprinterid veel sellest tarkusest aru saanud ja põhilise jõuharjutusena teevad ikka kükki:)
paprica
MemberAudenteses on olemas tõstesaal (3 tõstepõrandat) ja jõusaal. Saad ka staadionil või sisehallis soojenduseks joosta.
paprica
MemberOlen nüüd Sinu soovituste järgi talitanud, siiski kõigest 2 korda olen seda päevas tarbinud:)
Tahaks kuulda Sinu seisukohta ka ses osas, kas trennivabadel puhkepäeval on mõtet ACC-d ja ka teisi toidulisandeid üldse tarbida?
paprica
MemberMiks peab just banaani välistama?
paprica
MemberPeab vaatama, et samal ajal Võsule suvitama ei satu, muidu jõusaali asja poleks. Kogemus selle saaliga ütleb, et üle 5 inimese selles saalis on liiast, mis on tingitud ruumi väikususest ja puudulikust ventilatsioonist. Aga eks see ässadele on vast rohkem puhkelaager ja omad asjad saab seal saalis kuidagimoodi ära tehtud ning rõhk tundub olevat pigem seminaridel. Kahju, et minu alal selliseid üritusi ei korraldada.
paprica
MemberSeda muidugi, et on kallis, kuigi 900 kr/kg küll mitte, minu teada pigem c.a 550 kr/kg. Samas, mina ostan seda ühe korraga c.a 150 kr eest ja selle eest saan mina oma isu mõneks ajaks täis.
Aga küsimuse rõhk oli mujal, tahtsin teada, kas sellel Jaan Taltsi jutul on mingi tagapõhi ka või on tegemist pigem müüdiga?
paprica
MemberIlmselt on see portaal kulturistile parim väljund (peale lava muidugi). Kindlasti oleks Sinu lahkumine siit nii Robocopile kui ka siinsetele asjahuvilistele, kes näikse Sind valdavalt toetamas peaaegu kõiges, suur kaotus. Seega pead Sa silmas pidama, et “karistades” Tokko & Co-d karistad Sa ka siinseid tulevikukulturiste (ja mitte ainult) ja kahtlemata ka ennast. Mulle on Sinu kirjutusi lugedes jäänud mulje, et Sinu puhul on tegemist fanaatikuga, kes oma tegemiste kõrval tunneb muret ka ala hea käekäigu ja maine pärast. Las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi! Edu sulle!
paprica
MemberMis puudutab seda Tokko Hollywoodi naeratuse nalja, siis see oli kahtlemata asjakohane. Vaadake näiteks kuidas Tammert läbi meedia aegajalt Kanterit tõgab:) Väikene tõgamine käib spordis ikka asja juurde:) Dieedil oleva kulturisti võrdlemine toituva koeraga, keda samuti ei ole mõistlik selle toimingu puhul segada, võib pädeda või mitte. samas peaks miski inimest ikka teistest elusolenditest eristama. Reaktsioon suht sõbralikule tõgamisele oli ikka koolieeliku tasemel. Stiilis – mina enam sinu liivakasti ei tule, ja üleülse jätan kulturismi maha – lihtsalt uskumatu. Eriti arvestades seda, et VendV on ennast senimaani väga sümpaatse tegelasena näidanud. Arvatavasti peab ta nüüd mõnda aega taluma lavale astudes mõningaid naeruturtsatusi ja sisepiiris naljatatakse tema üle nähtavasti veel mõnda aega. Usutavasti see vahvat sõudurit ei murra.
paprica
MemberSaab soojenduseks metsa vahel linnulaulu kuuldes väikse ringi teha ja suvel lisapapi eest välibasseinis ujuda. Saun on korralik, kuid miinuseks see, et saun on sees üksnes kindlatel päevadel.
paprica
Memberavastasin ka selle harjutuse alles paar aastat tagasi, suuresti on see asendanud klassikalise küki (vahekord nyyd vast 80 versus 20%). arvestades harrastatava ala eripära tundub harjutus mõnevõrra alale lähedasem. põlve ja seljahädadest olen ka lahti saanud.
sellest ei saa aru, kuidas otil õnnestub selle harjutuse abil biitca koormata:) tal see biitc suht omast klassist muidugi:)
tehnikast: vahet pole kuidas teha. ise kasutan seda tehnikat, mida rakendavad tõstjad. mõistlik on valida endale sobivavam viis. paljud, kes kasutavad seda “käed risti tehnikat” väidavad, et ei saa klassikalist tehnikat kasutada, kuivõrd ei paindu piisavalt. selles julgeks kahelda, et leidub niivõrd nigela painduvusega inimesi. kuigi see on tüüpväide. usun, et see väide põhineb sellel, et lihtsalt ei tabata/tunnetata õiget tehnikat. näiteks siis, kui langeb suur koormus kangi hoidmisel randmetele/kätele, mis on vägagi ebameeldiv. nähtavasti siis ongi lihtne tulema väide, et ma ei paindu piisavalt.
“käed ristis” tehnikat ei kasuta ainult kulturistid, ka osad kergejõustiklased, näiteks Gerd Kanter. Olen näinud, et mõned sooritavad seda harjutust käed ettesirutatult.
milliste raskustega harjutate? endal max 170KG, trenn 130 kg x 5-6.
paprica
Memberkui sa tahad tegeleda kergejõustikuga ja oled sündinud pärnus, siis on sul tõesti väga vedanud. ando palginõmm on tõesti väga hea noorte treener. samas, kui sul on soov kergejõustikuga tegeleda vähegi tõsisemal taseme,l sa jõusaalist niikuinii ei pääse.
laias laastus moodustab kergejõustiku treeningust c.a 50% jõusaal (seda muidugi mitte c ja b klassis), sprindis võib-olla enamgi. nii, et raskejõustikuga (olümpiatõstmine + jõutõstmise harjutused) tuleb sul nähtavasti isegi rohkem pistmist, kui siinsetel kulturistidel, vähemalt olümpiatõstmisega.
paprica
MemberKõige parem spordijook trenni ajal tarbimiseks on konkurentsitult tavaline vesi. Sellist arvamust on avaldanud Mihkel Zilmer, meditsiinilise biokeemia professor. Usutavasti siinsed gurud teda muidugi ei tunnusta ja ajavad oma fatburneri tantrat edasi:)
Peale trenni ei tee spordijook paha:)
paprica
Memberma ei tea millised on hr antsoni sportlikud eesmärgid käesoleval ajal, aga näiteks 2005.a nägin teda tihti TTÜ staadionil lõike jooksmas. tundus suht huvitav lähenemine olema, arvestades, et tegemist ikkagi (ex)kulturistiga. aga jah, tema kirjutised on ühed nauditavamad.
paprica
Memberselge on see, et “tõe monopoli” pole nähtavasti kellelgi, s.h isikul, kel suurem muskel:) kindlasti on mitmeid teid, mida pidi astuda, tähtis on leida oma Tee. nüüd läks jutustus natuke Coelholikuks, kuid järele mõeldes on seegi täitsa kohaldatav. treenida on võimalik mitmeti, ühele sobib üks teisele teine. selge see, et sprinter ei arende maratoni joostes ja vastupidi.
tõsinedes, vähemalt minu jaoks on tegijatelt laekuv teave “rosinaks”
??:”>Teooriat, seda on võimalik ise lugeda, infoajastul ei ole see probleemiks.
paprica
Membertulemuste järgi jäi oti ja kalmuse vahele nii mõnigi mees, mis viitab sellele, et ott oli seekord vaieldamatult parem. võttes arvesse, et ott ei olnud sugugi “eluvormis” ja kalmus pidi seda juskui olema, siis peaks olema selgemast selgem, kes on nr 1 siin jumalate poolt hüljatud maal. oodatavasti see tiinarite ülevoolav kalmuse vaimustus nüüd mõnevõrra vaibub. kuigi selline seis oli seekord ja on ennegi olnud ei pruugi see edaspidi niimoodi olla! edu mõlemale!
-
AutorPostitused