Panda
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Panda
MemberSel juhul lisan ühe keedumuna hommikusöögile, nagu esialgu oli. Kas kaerahelveste kogus võib samaks jääda? Mul tekkiski küsimus, kui suur peaks olema päevane toiduga saadud kalorite hulk? Arvutasin oma BAV, sain 1631. Selle peaks kindlasti täis sööma? Sel juhul praegune kava juba peaks sobima…?
Võin ju mõni päev mõnda komponenti menüüs samaväärsega asendada, kuid kui ma õigesti aru saan, siis kaloraaž peaks iga päev enam-vähem sama olema?
Panda
MemberKontrollisin üle, sain siiski 1500. Muutsin kava veidi, nüüd tuli kalorite hulgaks 1680. Valgud 26%, rasvad 41%, süsivesikud 33%.
Hommik 8:00
Taimetee (suhkruta)
1 õun, pirn või klaas marju
Veega keedetud kaerahelbeputru (80g jämedaid kaerahelbeid + 1 spl purustatud linaseemneid)
Lõuna 12:00
Roheline tee (suhkruta)
300g aurutatud köögivilja
125g hakkliha
Oode 15:00
Roheline tee (suhkruta)
Salat: 1 tomat, 1 avokaado, 150g 4%kodujuustu, 3spl 10% hapukoort)
Õhtu 19:00
Tee (suhkruta)
300g köögivilja 1tl kookoshelveste ja 1tl õliga
1 aurutatud kalafilee või 1 karp tunikala vees või 150g taist sinki
TRENN
Hilisõhtu 22:00
Suur tassitäis punast teed 1 spl meega
Panda
Memberca 1500 kcal
Panda
MemberKöögiviljale rasvlahustuvate vitamiinide omastamiseks lisatud õli, linaseemned aga samuti loomsed rasvad – hakklihas, munas ja kodujuustus sisalduv rasv. Protsendid võtsin http://www.ampser.ee/index.php?page=17 abil arvutusi tehes.
Panda
MemberLugesin ja lugesin ja jõudsin järeldusele, et ma peaksin midagi tegema, et ma naeraks südamest ja mu ümber peaks olema palju positiivseid inimesi. Ehk siis suudan end kokku võtta ja ma suudan ka teiste mõnitamisele vastu hakata. See oleks tore. Ma proovin see nädala lõpp end koguda. Algul ehk ma jõusaali ei jõua, aga proovin võimalikult palju liikuda. Pühapäeval on plaanis ka minna mul kas suusatama või lumelauaga sõitma, kuigi lumelauaga ma pole kordagi sõitnud, aga lubati õpetada. Kas see ka kuidagi aitab kaasa trenni tegemisele, et kas see põletab ka natukenegi rasvu ?Kuidagi ma ei tahaks minna psühholoogi juurde. See on kuidagi alandav.
Ja ma tunnen huvi, aga ma kardan. Kuskilt lugesin, et keegi oli kõvasti trenni teind ja tulemuseta ja siis ta langes nii suurde masendusse, et tappis end ära. Ma ei taha kuidagi, et see sama minuga juhtuks.
Kulla neiu, Su plaanid on igati positiivsed. Loomulikult aitab lumelauaga sõitmine Sinu füüsilist vormi parandada, samuti suusatamine, kõndimine ja muu liikumine.
Ma tahan Sulle veel öelda, et psühholoogilt abi saamine ei ole häbiväärne, vastupidi – paljud edukad inimesed kasutavad seda teenust. Mujal maailmas on isiklik psühholoog täiesti tavaline ja normaalne nähtus.
Mulle tundub, et Sa elad oma peas ja Sul on väga hea kujutlusvõime. Proovi see enda heaks tööle panna. Unistamine ei ole patt, vaid edukuse võti. Võta endale hoiak, et kujutad ette ainult häid asju. Sina valid, millele keskenduda – kui otsid positiivset, leiad positiivse ja kui otsid negatiivset, leiad negatiivse. Võid seda rakendada ka ajakirjade lugemisel. See üks juhtum ei tähenda, et ks Sinul nii läheb. Sina saavutad oma eesmärgi – tasa sõuad kaugele jõuad… Eks ju?
Teine takistus, mis mulle Sinu juures silma jäi, on see kõigile teada paharet HOMME!!! Mine õue enne, kui jõuad mõtlemagi hakata, mida, kuidas, kas mõjub? Mine kõndima. Kui oled tunnikese kõndinud, jõuavad ka mõtted järele ja selgub, et oledki juba end liigutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu Sulle. Ja kui tekib käegalöömise tunne, siis mõtle, et meie siin foorumis toetame Sind oma heade soovidega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused