Panda
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Panda
MemberNaiste kohapealt niipalju(ja üldse masside arvates) on kulturisti keha kole.. Kulturist : Ronnie Coleman jne.Kuid on võimalik mõõduga massi ja hea reljeefiga vallutada minu arust väga palju südameid, meie seebiseriaalid on ju täis selliste kehadega mehi ning ma ei kuule ühtegi kurtvat tooni nende üle?
Eks arvamusi käib ikka äärest ääreni, aga et Colemani tasemele jõuda peab olema ikka super geneetika ning 24/7 mitu,mitu aastat täit pühendumist..
Mina arvan, et hea massi, piisava reljeefi ning hea vormiga on elu parem, kenam naine jne jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treenitud keha on küll kena, pole kahtlust, kuid selleks, et eluga rahul olla, ei pea olema tippsportlane. Kui meesterahvas on tore ja muidu OK, siis on lööki ka naiste seas. See ju ammu teada tõde, et mehed armastavad silmadega, aga naised hoopis kõrvadega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panda
MemberN, 40-41
Panda
MemberNii palju kaalulangetajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Panda
MemberVõib-olla on asi ainult minus , aga mina neid omavahel küll ei kombineeriks. Liiga palju süsivesikuid pole ka hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem siis võib-olla müsli keefiriga , kui müslit süüa tahad.Võib-olla ta pidas silmas maitsestamata jogurtit?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui lisada veidi marju, saab ka vitamiine
MemberAga, mida ma siis hommikuti süüa võiks? Mingit sooja toitu pole aega teha. Siiamaan olen 2 singi võileiba söönud ja kõik(vahel jäävad needki ära). Võibolla peaks ostma mignit sheiki vms, mida võiks siis söögi asemel juua(kui, siis mida?). Blendris mingi mixi tegemine tundub huvitav!Blender on superhea leiutis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võid sinna kokku mixida igasuguseid puuvilju, marju, köögivilju vastavalt maitsele. Lisa näiteks jogurtit või piima, pähkleid ja seemneid, ka kaerahelbeid. Saad kiire, maitsva ja toitva hommikusöögi.veebruar 7, 2009 at 10:05 e.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #182978Panda
MemberEga minagi apaatseks jää, kui asi omasid puudutab! Hääl antud
MemberAitäh sellise raamatu eest. Seal päris huvitavat ja kasulikku infot.Äkki keegi teab öelda, millistes Tallinna raamatupoodides võiks kõige rohkem olla
selliseid terviseraamatuid?
Apollo Raamatumajas ja Draamateatri vastas Rahva Raamatus, aga samuti Kristiine Apollos on hea valik
MemberMinul taastus ise. V6tsin kaalus juurde ja taastus…Eks ma suhtu endasse nagu laborisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …k6ige mugavam on asju katsetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hetkel on pooleli yks j2rjekordne “projekt”, mida tahaks kunagi ka “kaante vahele” saada. J2rsk kaalut6us ja kunstlikult tekitatud tsykkel (hormoonpreparaadid) ei tundu mulle kyll head lahendid vaevuste k6rvaldamisel.
Pigem on järsk kaalutõus hormoonpreparaatide kasutamisest tingitud, kuigi see ei pruugi ka tõusta. Oleneb konkreetsest inimesest ja tema organismi eripärast. Tean kahte minu ema põlvkonna inimest, kes mõlemad võtsid mõned aastad tagasi hormoonravimeid tarvitama hakates 7kg juurde, kuid neist loobudes taastus endine kehakaal üsna ruttu iseenesest (kumbki neist teineteist ei tunne, seega ei saa ühe jutt ka teise omast mõjutatud olla).
Minule väitsid nii günekoloog kui ka endokrinoloog, et kuigi hormoonpreparaatidel on kõrvalmõjud, on nende tarvitamine siiski vajalik, kuna vastasel juhul tekib organismi enneaegne vananemine. Kui tahan kunagi last, siis ei jää muud üle, kui kasutada. Piltlikult öeldes, seisev mootor läheb ju ka rooste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis projektiga tegu on, Aile, kui tohib küsida?
Panda
MemberKõige pikemalt olid ära pea 2,5 aastat ja ega ise ei tulnudki tagasi, määrati hormoone. Ei tea ka, kas praegu nö ise käiks, kuna tarbin pille- nendeta käiks mingil määral ka siis, kui rasva% veidi liiga madal. Kui võrrelda enne ja pärast, siis asi on muutunud poole lühemaks ja poole kergemaks. Kas trennist, pillidest või millestki muust, kes seda teab. Trenni tegin kõvasti, praegu veel kõvemini, aga toitumises on tehtud suuri korrektuure.Aktivist, kas Sul alguses (päris alguses) toimus korralikult? Kas tarvitad ikka hormoone või oled asja korda saanud? Võib-olla on kellelgi veel kogemusi? Endal mul ka eelpoolnimetatud probleem, aga samas väike rasvapolster peal ja trenniga pole enda teada üle pingutanud. Kõige vähem olen 175cm juures kaalunud 62kg. Küsimus selline, et kas valkude ja heade rasvade piisav tarvitamine võiks hormonaalsüsteemi seisu parandada (kuna on hormoonide ehitusmaterjalid, koostisosad)? Ehk saab kuidagi toitumisega süsteemi nii käima, et võib hormoonravimitest vabaneda?
Panda
MemberKatsetasin. Panin ööseks oma hommikuse pirni sooja vette likku. Hommikuks polnud vesi värvi muutnud. Ehk oli ökopirn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erand kinnitab reeglit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pirn võib tõepoolest mu sõnades kahtlema panna, aga mis sellest. Mina olen viinamarjakobaraga katsetanud ja vesi muutus sogasemaks küll…
Panda
MemberOlen kuulnud jällegi, et kõige rohkem olevat pritsitud tsitruselisi ja viinamarju.
Mina söön ka kõige meelsamini oma aia saadusi, mis on kasvatatud ilma kunstlike väetisteta loomulikus keskkonnas. Nii palju kui võimalik toon kaasa maalt ema kasvatatud, muu ostan Prismast või Rimist. Eelistan Eesti juurikaid, puuviljadest on mu lemmikuteks õunad (Poola omad on praegu head odavad ja samas isegi lõhnavad õunte järgi, mida ülejäänute kohta öelda ei saa). Vahel ostan ka muid hooajalisi puuvilju, vahelduse mõttes. Üldiselt, energeetikat arvestades, jälgin ka, nagu eelpool juttu oli, et viljad oleksid kasvatatud minu elukohale võimalikult väikeses raadiuses.
Mõnda aega saan veel sügavkülmast mustikaid, maasikaid, mustsõstraid, pohli, mis suvel kogutud.
See on aga kindel, et isegi kui köögivili on Eestis kasvatatud ja tegemist hooajaga, siis kurgid-tomatid ei küündi maitselt oma aia saadusteni.
Ise olen oma aia kraami peal üles kasvanud ja nüüd on väga raske käia poes, osta midagi, mis ema aiamaal nagu umbrohi kasvab, ja selle eest ränka hinda maksta. Samas see ei maitse sugugi nii nagu peaks ja mingil määral sisaldab siiski kemikaale. Aga ilma köögiviljata ju ka ei saa…
Importviljade pesemise kohta veel nii palju, et neid soovitatakse pesta mitte jooksva vee all, vaid kausis sooja vee sees paar tundi leotada. Proovige, siis näete, kui mustaks vesi muutub.
Panda
MemberLisaks spetsiaalsele treeningule on olemas veel rühti parandavad toed, mida saab kanda riiete all. Müüakse apteegis, maksavad paarisaja krooni ringis.
Panda
Memberkas peab olema keedumina või võib ka praetud muna olla?Aga miks mitte? Kuidas ise soovid, minule maitseb keedumuna. Mugav on ka, keedan tavaliselt rohkem, saab mitu päeva süüa.
Praemuna puhul tuleb vaid menüü arvutamisel praadimiseks kasutatav õli arvesse võtta.
Siin foorumis ringi liikudes selgub veel, et tihti soovitatakse hommikuks hoopiski omletti teha.
Panda
MemberKui soovid magusat, siis võid ju suhkru asemel mett kasutada, samuti marju või ananassikonservi. Kuid ka soolasena on hea, kui lisada sulatatud juustu või hapukoort, kuivatatud tilli ja sidrunipipart vms. Maitsestamata kohupiima saab ka näiteks omleti sisse panna.
Panda
MemberAitäh
-
AutorPostitused